Tapparan ja Pasi Puistolan tiet eroavat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/02/2018
Jaa tämä...

Pasi Puistola ei jatka Tampereen Tapparassa.

Tampereen Tappara ja seuran puolustaja Pasi Puistola ovat päätyneet yhteisymmärryksessä purkamaan pelaajasopimuksen.

– Seura ja puolustaja ovat yhteisymmärryksessä päätyneet tähän ratkaisuun. Puistolalle etsitään uutta seuraa, Tapparan tiedotteessa todetaan.

Puistola ehti pelaamaan SM-liigaa Tapparan paidassa seitsemän kauden ajan. Hän voitti Tampereella Suomen mestaruuden keväällä 2003.

Viime SM-liigakaudella Puistolan rooli Tapparassa jäi varsin vaatimattomaksi. Tamperelaisseura lainasi hänet syyskuussa KalPaan marraskuun maaottelutaukoon kestäneellä sopimuksella.

Puistola voittanut maailmanmestaruuksia eri ikäluokissa

Vuoden 2011 Suomen MM-joukkueeseen kuulunut puolustaja on edustanut SM-Liigassa myös Ilvestä, Ässiä ja KalPaa.

Maailmanmestaruuden lisäksi Puistola on voittanut alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden, Suomen mestaruuden ja useamman Ruotsin pääsarjan mestaruuden. Ruotsin pääsarjan lisäksi hän on pelannut myös KHL:ää noin 70 ottelua.

Puistola lukeutuu harvoihin pelaajiin, jotka ovat voittaneet maailmanmestaruuden molemmissa ikäluokissa. Maailmanmestaruuden molemmissa ikäluokissa on voittanut Puistolan lisäksi Janne Ojanen ja Niko Kapanen.

Tapparan puolustus on pysynyt Puistolaa lukuunottamatta hyvin kasassa verrattuna viime kauteen. Esimerkiksi Teemu Aalto oli viime kaudella puolustajien pistepörssin kärkisijoilla.

SM-liiga on jo lähellä, mutta jääkiekon ystäville huippujääkiekkoa tarjotaan jo nyt, sillä CHL on pyörähtänyt liikenteeseen. Suomalaisista joukkueista mukana kansainvälisessä sarjassa on muun muuassa Tappara, Kärpät, JYP ja Lukko. Peliyhtiö Unibet lähettää CHL:n otteluita ilmaiseksi livestream-palvelussaan.

SM-liigan runkosarja käynnistyy perjantaina 11. päivä syyskuuta. Tappara avaa urakkansa mielenkiintoisella paikalliskamppailulla Ilvestä vastaan.

Lähde: Tappara

Lue myös:
Tomas Kopecky haluaa palata takaisin Chicago Blackhawksiin!
SM-liigan nousijalla karmea harjoituskausi: pelkkiä tappioita karmealla maalierolla!