MM-95-joukkue palaa tositoimiin nostalgiaottelussa! - Tässä huikea kokoonpano!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2014
Jaa tämä...

On se kova joukkue!

Legendaarisen MM-95-kullan voittanut Leijona-lauma lyödään kasaan tulevana perjantaina, kun myyttisen upea sinivalkojoukkue saa vastaansa Ruotsin omista kiekkolegendoista koostuvan veteraanipoppoon.

Suomen kokoonpano on hyvin pitkälti sama kuin tuona maagisena kultapäivänä noin 19 vuotta sitten. Kulta-Leijonat on kuitenkin joutunut kokemaan muutamia valitettavia poissaoloja, sillä esimerkiksi Esa KeskinenAntti TörmänenJuha Ylönen ja Mika Strömberg eivät ole pelaavassa kokoonpanossa.

[ Se olisikin taas Mestarien liiga -päivä! Veikkeussivut vihjeosasto tarjoilee ilmaiset vinkit illan huippumatsiin Real Madrid-Liverpool! Voit myös lunastaa Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

MM95-valmennustiimi on kuitenkin hyvin pitkälti samassa muodossa, ja Leijona-legendoja on käskyttämässä itse Curt Lindström. Myös mm. apuvalmentaja Hannu Aravirta sekä joukkueenjohtaja Hexi Riihiranta ovat mukana karkeloissa.

Kyseinen nostalgiaottelu järjestetään hyväntekeväisyyshengessä ja matsista saadut tuotot lahjoitetaan lasten urheilun tukemiseksi.

Nostalgiaottelu vihelletään käyntiin perjantaina klo 18.30 Hartwall Areenalla.

Tässä Leijonien kokoonpano nostalgiaotteluun:

Maalivahdit:
Jarmo Myllys
Ari Sulander

Puolustajat:
Erik Hämäläinen
Timo Jutila
Janne Niinimaa
Marko Kiprusoff
Hannu Virta

Hyökkääjät:
Raimo Helminen
Sami Kapanen
Saku Koivu
Tero Lehterä
Jere Lehtinen
Mika Nieminen
Janne Ojanen
Marko Palo
Ville Peltonen

Paikalla, eivät pelaa:
Esa Keskinen
Antti Törmänen
Juha Ylönen
Mika Strömberg

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut