NHL-mestari ratkeaa juhannukseen mennessä - tässä finaalien pelipäivät!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 31.5.2015

 

Jääkiekon NHL-kauden 2014-2015 kaksi parasta joukkuetta ovat nyt selvillä, ja ne ovat Tampa Bay Lightning ja Chicago Blackhawks. Suomen aikaa viime yönä ratkaistiin Anaheim Ducksin ja Chicago Blackhawksin väliltä jatkoonmenijä. Ottelusta raportti ja parhaat palat ovat nähtävissä tästä.

Anaheim Ducksin päävalmentaja Bruce Bourdreau on hävinnyt NHL:n pudotuspelien seitsemännen ottelun kuusi kertaa. Ratkaisupelin hän on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden kerran, ja haastattelusta käykin selväksi hänen pettymyksensä:

– Tämä satuttaa tuokion. Uskoimme oikeasti, että meillä olisi erilainen joukkue ja hyvä mahdollisuus voittaa vielä viisi peliä lisää, Boudreau totesi kamppailun jälkeen.

– En tiedä, menikö meidän pelimme toiseen suuntaan, mutta uskon vastustajan menneen parempaan suuntaan. He tulivat esiin ja tekivät heti kaksi osumaa. Chicago on kova joukkue saada kiinni takamatkalta, hän jatkoi.

Nyt konferenssifinaalit ovat taakse jäänyttä elämää, ja alkaa taistelu jääkiekon arvostetuimmasta pokaalista, NHL:n Stanley Cupista alkaa Suomen aikaa torstaiaamuna. Tampa Bay saa aloittaa finaalipelit Chicagoa vastaan kotikentällään Floridassa, joten kotietu on heidän puolellaan.

Mikäli finaalisarjassa tullaan pelaamaan täydet seitsemän ottelua, NHL-mestari on selvillä juuri juhannuksen alla, torstaiaamuna 18. kesäkuuta.

Chicagon pelaajistosta löytyy peräti 17 pelaajaa, jotka ovat voittaneet Stanley Cupin vähintäänkin kertaalleen. Mestaruussormuksia ryhmältä löytyy 25 kappaletta.

Stanley Cup -finaalit (päivät Suomen aikaa)

Torstai 4.6.
Tampa Bay – Chicago

Sunnuntai 7.6.
Tampa Bay – Chicago

Tiistai 9.6.
Chicago – Tampa Bay

Torstai 11.6.
Chicago – Tampa Bay

Tarvittaessa pelattavia

Sunnuntai 14.6.
Tampa Bay – Chicago

Tiistai 16.6.
Chicago – Tampa Bay

Torstai 18.6.
Tampa Bay – Chicago

Lue myös:
NHL-kauden hauskimmat hetket, TOP-10!