Tässä seuratuimmat jääkiekkoilijat Twitterissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Sosiaalinen media, ja sen useat palvelut ovat lähentäneet viimeisten viiden vuoden aikana urheilijoiden ja fanien rajapintaa. Vielä vuosituhannen alussa fanit haaveilivat siitä, että heidän suosikki jääkiekkoilijansa sattuisi vahingossa kuulemaan innokkaan fanin huudon katsomosta, ja parhaimmassa tapauksessa heittämään hikinen hanska kädessään ”yläfemmat”.

Sittemmin Facebook, Twitter, Instagram ja erilaiset Youtube-kanavat ovat antaneet faneille mahdollisuuden päästä askeleen lähemmäksi suosikkipelaajaansa. Sosiaalisessa mediassa fanit pääsevät itse urheilijoiden elämään mukaan, ja välillä jopa keskustelemaan heidän kanssaan erilaisista asioista. Erityisesti yhteisö- ja mikroblogipalvelu Twitter on noussut tässä genressä suosituksi kommunikointi kanavaksi.

Keitä me sitten seuraamme?

Lähes jokaisella maailman tähtiurheilijalla on nykyään Twitter-tili. Niin on myös lukuisilla NHL-tähdillä, joista Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin on selvästi suosituin ennen maamiestään Evgeni Malkinia. Tässä tällä hetkellä viisi seuratuinta NHL-pelaajaa:

Alex Ovechkin (Washington Capitals)

1,39milj. seuraajaa

Евгений Малкин (Pittsburgh Penguins)

1,04milj. seuraajaa

 

Patrick Kane (Chicago Blackhawks)

738t. seuraajaa

 

Paul Bissionette (Phoenix Coyetes)

665t. seuraajaa

 

P.K Subban (Montreal Canadiens)

643t. seuraajaa

 

Entä miten suomalaiset NHL-pelaajat pärjäävät tässä vertailussa? Suoraan sanottuna ei kovinkaan hyvin. Itse asiassa jo aktiiviuransa lopettaneet NHL:ssä pelanneet suomalaiset keräävät nykyisiä pelaajia enemmän seuraajia Twitterissä. Eikä liene varmaan yllätys, että yksi viimeisimpänä Twitteriin liittyneistä suomalaisista NHL-pelaajista, ja jo uransakin lopettanut Teemu Selänne löytyy listan piikki paikalta. Myös toinen legendaarinen suomalainen eläkeläinen, tällä hetkellä Unibetin palkkalistoissa oleva Esa Tikkanen kiilaa monen aktiivipelaajan ohitse listauksessa. Tässä on TOP 5 seuratuimmat suomalaiset NHL-tähdet Twitterissä:

Teemu Selänne (NHL-eläkeläinen)

73,8t seuraajaa

Leo Komarov (Toronto Maple Leafs)

68,6t seuraaajaa

Esa Tikkanen (NHL-eläkeläinen)

52,6t seuraajaa

Ville Nieminen (NHL-eläkeläinen)

40,8t seuraajaa

Jori Lehterä (St. Louis Blues)

37,7t seuraajaa

Samalla kun käyt vilkuilemassa yllämainittujen herrojen Twitter-tilijä, muista käydä ottamassa seurantaan myös Veikkaussivut.com:n Twitter-tili niin pysyt ajan tasalla parhaista urheilu-uutisista ja vedonlyöntivihjeistä!

Katso myös:

Video: Huikea MLS hattutemppu!

Suomen keihäsmiehille takaisku!

KooKoo vahvisti Tappara-hyökkääjän sopimuksen!

 

betway