VIDEO: Tässä todiste miksi Twister pitää saada olympialajiksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Brasiliassa Rio De Janeirossa järjestetään vuoden 2016 kesäolympialaiset. Kisat ovat järjestyksessä 28. kesäolympialaiset ja historian ensimmäiset jotka järjestetään Etelä-Amerikassa. Kisat viedään läpi hyvin intensiiviseen tahtiin aikavälillä 5 – 21 päivä elokuuta.

Se mistä Brasilia parhaiten tunnetaan ovat tietysti jalkapallo, upeat hiekkarannat sekä uskomattoman kauniit, täydellisesti ruskettuneet, naiset. Ja koska Suomessa ei tunnu tällä hetkellä olevan tarpeeksi kuuma eikä kostea tunnelma, niin Veikkaussivujen auringossa päänsä pehmentänyt toimitus löysi jostain todella ohkaisen aasinsillan Rion olympialaisten sekä Twisteriä pelaavien brasilialaisten naisten välillä. Allekirjoittanut vaatiikin, että Twister on ehdottomasti seuraava laji, joka on tuotava osaksi olympialaisia. Peli vaatii kärsivällisyyttä, hyvää kuntoa ja hyvin venyviä sekä elastisia lihaksia. Samoja ominaisuuksia arvostetaan esimerkiksi jo voimistelussa, joten Kansainvälinen Olympiakomitea huomio, saa käyttää!

Ohessa vielä video, joka katsojansa hikoilemaan ensi yönä lakanoissa, mikäli Suomen, viikon mittainen, trooppinen kesä ei sitä yksinään saa aikaan.

Muista käydä tutustumassa myös Veikkaussivujen omalla Rio 2016 sivulla. Sivulta löydät tiivistetysti infoa kisoista ja mielenkiintoisimmista lajeista. Lisäksi raapaistaan suomalaisten mitalimahdollisuuksia ja katsotaan mitä peliyhtiöitä kannattaa käyttää lisäjännityksen etsimiseen kisojen aikana.

Lue myös:

OLETKO KUULLUT ENNEN NÄISTÄ JÄÄKIEKKOILIJOISTA?

SCRIVENS, VERSTEEG JA MCFARLAND JATKAVAT URAANSA EUROOPPALAISISSA KIEKKOKAUKALOISSA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa