Tässäkö NHL:n vapaiden markkinoiden TOP 5 nimet?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 06/08/2017
Jaa tämä...

NHL:n siirtohulinat ovat aukeamassa 1.7.2017 ja se laittaa varmasti jälleen monta huippupelaajaa liikenteeseen. Useat tähtipelaajat ovat heinäkuun alusta asti rajoittamattomia vapaita agentteja ja vapaita tekemään sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa. Viime vuoden siirtoruletin aikana muu muassa sellaiset nimet kuin David Backes, Andrew Ladd, Kyle Okposo, Milan Lucic ja Keith Yandle vaihtoivat osoitetta. Veikkaussivut.com listaakin nyt TOP 5 nimet jotka ovat tulossa (ainakin tämän hetken tiedon mukaan) vapaiksi agenteiksi 1.7 alkaen.

Kevin Shattenkirk, Puolustaja, 28. Washington Capitals

Kauden 2016-17 Cap Hit 4.250.000 $

Oikea kätinen kovan lämärin omaava puolustaja on yksi NHL:n parhaista puolustajista. Shattenkirk jauhaa ottelusta toiseen yli 20 minuutin peliaikoja ja iskee siinä sivussa mukavasti pinnoja. Viime kaudella 80 ottelussa syntyi tehot 13 + 43 = 56. The Hockey News nostaa New York Rangersin varteenotettavimmaksi vaihtoehdoksi Shattenkirkille

Aleksander Radulov, Hyökkääjä, 30. Montreal Canadiens

Kauden 2016-17 Cap Hit 5.750.000 $

Viime kaudella ison hypen saattelemana takaisin NHL-kaukaloihin ja Montreal Canadiens paitaan saapunut Aleksander Radulov ihastutti seuran faneja upeilla maaleilla ja hienoilla ratkaisuilla. Miehen agentin mukaan venäläinen haluaa tehdä jatkosopimuksen Montrealin kanssa, mutta ainakaan vielä muste ei ole paperissa kuivunut. Ottajia miehellä kuitenkin piisannee, mikäli Montreal ei tarjoa uutta sopimusta kuun loppuun mennessä.

T.J. Oshie, Hyökkääjä, 30. Washington Capitals

Kauden 2016-17 Cap Hit 4.175.00 $

T.J. Oshie pääsi pelaamaan viime kaudella unelmaketjussa Aleksander Ovechkin ja Nicklas Bäckströmin kanssa. Peli maistui ja mies tikkasi 68 ottelussa tehot 33 + 23 = 56. Capitalsin kannattaisi ilman muuta pitää miehestä kiinni, mutta muodostuuko iso palkka ongelmaksi? Tämän hetken tietojen mukaan sekä seura että pelaaja haluaisivat jatkoa, mutta nähtäväksi jää mikä on lopputulos.

Jaromir Jagr, Hyökkääjä, 45. Florida Panthers.

Kauden 2016-17 Cap Hit 4.000.000 $

 Jaromir Jagr todellinen luonnonoikku on uhonnut pelaavansa aina viisikymppiseksi asti. Pystyykö hän siihen? No aivan varmasti. Kukaan ei voi väittää vastaan, etteikö miehellä olisi edelleen maalivainu kohdillaan ja hän tekee nuorista ketjukavereistaan Jonathan Huberdeausta ja Aleksander Barkovista esimerkillään parempia pelaajia. Jatkuuko ura Floridassa vai onko suuntana Las Vegas?

Ben Bishop, Maalivahti, 30. Los Angeles Kings

Kauden 2016-17 Cap Hit 5.590.00 $

Maalivahtimarkkinoiden ehdottomasti kuumin vapaa nimi on Tampa Bay Lightning paidassa kaikkien huulille noussut Ben Bishop. Mies treidattiin kesken viime kauden Los Angelesiin jossa on tarjolla vain kakkosen roolia Jonathan Quickin takana. Huhut kuljettavat Bishopia vahvasti Galgaryyn joka on paininut maalivahtiongelmien kanssa jo useamman kauden ajan. Edit. Ben Bishop ja Dallas Stars ovat tehneet jo aika päiviä sitten kuuden vuoden sopimuksen. 

Muistathan että ensi yönä jatkuvat super mielenkiintoiset Stanley Cup finaalit. Lue otteluennakko täältä!

Lue myös:

VIDEO: NISKANSA MURTANUT ENTINEN NHL-TÄHTI PALASI KAUKALOON

VIDEO: AHL-OTTELUN ERÄTAUOLLA KUULUI KYSYMYS – TAHDOTKO?