Video: Mertaranta ja Mäkinen vastaan NHL-selostajat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tuotantoyhtiöiden johtoportaiden luodessa urheilutuotetta kuluttajille televisiosta seurattavaksi yksi tärkeimmistä asioista on saada lähetyksiin hyvät selostajat. Penkkiurheilijan silmin jääkiekossa, jalkapallossa ja kaikissa muissakin urheilulajeissa selostajat ovat lähetyksessä yhtä tärkeitä kuin urheilijat.

Selostajia on monenlaisia: asiantuntevia, tunteella eläviä, katsojia haastavia ja parhaimmillaan selostajassa yhdistyy monta toisiaan täydentävää puolta. Selostajia rakastetaan, vihataan ja ihaillaan. Tiettyä selostajaa kohtaan on olemassa yhtä monta mielipidettä kuin TV:n katsojaakin. Suomessa hyvin tunnettuja selostajia ovat muun muassa jääkiekon MM-kisojen selostajana suurelle yleisölle tutuksi tullut Antero Mertaranta, sekä erityisesti Sotshin olympialaisissa paljon huomioita saanut Kaj Kunnas. Molemmat edellä mainitut herrat ihastuttavat ja vihastuttavat penkkiurheilijoita ympäri kotimaata.

Yhdysvalloissa selostajilla ja urheiluohjelmien isännillä on vielä suuremmat paineet niskassaan kuin piskuisessa Suomessa. Parhaat selostajat tienaavat rapakon takana jopa miljoonia dollareita vuodessa, joten äänen on oltava auki ja homman toimittava illasta toiseen. Veikkaussivut tarjoaakin tänään teille arvioitavaksi miten suomalaiset jääkiekkoselostajat Antero Mertaranta, ja Viasat Hockey Finlandin NHL-lähetyksistä tuttu Antti Mäkinen pärjäävät vertailussa NHL:n kymmenelle parhaalle maalihehkutukselle. Mikä on sinun suosikkisi?

Antero Mertaranta ja Suomen viime hetken  tasoitus Venäjää vastaan.

Antti Mäkinen ja kuudes Stanley Cup finaali.

NHL TOP 10 selostajien maalihehkutukset.

Unibetilta löydät jo voittajakertoimet tulevalle NHL-kaudelle! Mikä joukkue on oma suosikkisi?

Lue myös:

Tomi Kallio tekee paluun Turkuun!

Braden Holtbylla posketon palkkapyyntö!

jvg nights