VIDEO: NFL-seuralta erikoinen hankinta - sopimus liettualaisen kiekonheittäjän kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Liettualainen kiekonheittäjä vahvistaa amerikkalaisen jalkapallon joukkuetta.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-seura Kansas City Chiefs on tehnyt sopimuksen Tautvydas Kieraksen kanssa. Kyseessä on vähintäänkin erikoinen sopimus, sillä Kieras on liettualainen kiekonheittäjä. Suurena yllätyksenä ei siis tulekaan se, että liettualaisella ei ole lainkaan kokemusta amerikkalaisesta jalkapallosta.

NFL-seurojen pelaajatarkkailijat kiinnostuivat Kieraksesta sarjan virallisissa testeissä. Hän oli puolustuksen linjamiehistä toiseksi nopein 40 jaardin juoksussa. Myös liettualaisen tulos penkkipunnerruksessa oli asia, josta pelaajatarkkailijat innostuivat, sillä hän pystyi tekemään sadan kilon painolla 24 toistoa, mikä oli testien kolmanneksi paras tulos.

Ei ole suinkaan jokapäiväistä, että NFL-seurat tekevät sopimustarjouksia pelaajille, joilla ei ole pelikokemusta lajista. Mikäli jokin poiminta halutaan nostaa esille, virolainen Margus Hunt vaihtoi yleisurheilun amerikkalaiseen jalkapalloon. Hunt edustaa tällä hetkellä Cincinnati Bengalsia.

Kieraksen sopimus NFL-seuran kanssa ei tarkoita välttämättä sitä, että liettualainen pääsisi pelaamaan lajin huippunimien kanssa, sillä seurat testaavat pelaajia jatkuvasti ja voivat purkaa sopimuksen nopeastikin.

 

NFL-kausi päättyi hetki sitten pelattuun Super Bowliin, mutta uuden kauden käynnistymistä odotellessa tarjolla on muun muuassa jalkapallon maaotteluita. Suomi pelaa lauantaina Puolaa vastaan.

Peliyhtiö Unibet on amerikkalaisen jalkapalloilun vedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri amerikkalaisen jalkapalloilun sarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
NFL-pelaaja kuoli moottoripyöräonnettomuudessa
VIDEO: NFL:n tähtipelinrakentaja lopettaa uransa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa