Teemu Packalenille tappio UFC-debyytissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/01/2018
Jaa tämä...

Suomen tuorein vapaaottelija Teemu Packalen hävisi ensimmäisen UFC-ottelunsa lauantai-iltana Skotlannissa.

Teemu Packalen, joka on Suomen tuorein UFC-vapaaottelija, hävisi heti ensimmäisen ottelunsa lauantai-iltana Skotlannissa. Turkulainen aloitti kamppailun vastassa ollutta Mickael Leboutia vastaan ennakkoluulottomasti, mutta lopulta joutui maksamaan hintaa siitä, että valmistautuminen oli jäänyt heikoksi.

Packalen sai tiedon ensimmäisestä UFC-ottelustaan vain noin viikkoa ennen tapahtumaa. Leboutin alkuperäinen vastustaja vetäytyi ottelusta vain muutama viikko aikaisemmin.

Packalenin hyvä alku ei tuottanut tulosta

Packalen sai otteluun hyvän aloituksen, sillä suomalainen hallitsi hienokseltaan tapahtumia avauserässä. Lopulta kylmäverisyys lopetuspaikoissa jäi uupumaan. Toisessa erässä suomalainen sai vielä Lebout’n pulaan mattotilanteessa ja väänsi ranskalaisen polven hajalle, mutta ei saanut lopetusta aikaiseksi.

Ottelun saavutettua puolivälinsä tahti kellossa muuttui lähes täydellisesti. Packalenin tankki alkoi olla tyhjillään, kun taas Lebout jaksoi taistella ja painaa loppuun saakka. Leboutin aktiivisuus tuottikin lopulta tulosta, kun Packalen ei enää jaksanut tehdä kunnon aloitteita. Packalenin ammattilaisuran ensimmäinen tappio kirjattiin kaikin tuomariäänin (29-28, 29-28, 30-27).

– Väsähdin puolentoista erän jälkeen. Siihen asti meni hyvin, oli siinä muutama hyvä lopetuspaikkakin. Kaveri oli liukas ja sitkeä, ja hänellä oli hyvä taktiikka – taisi tietää, että minulla oli lyhyt valmistautumisaika ja olen parhaimmillani matossa, pettynyt Packalen kertoi ottelun päätetteeksi Fightsportin haastattelussa.

Myös Toni Taurulle tappio One Championshipissä

Myös vapaaottelija Toni Tauru hävisi launtaina illalla One Championshipin kääpiösarjan mestaruuden. Tauru otteli Bibiano Fernandesia vastaan, joka on samalla kilpailun hallitseva mestari. Fernandes hallitsi kahta ensimmäistä erää vahvalla painilla. Kolmannessa erässä vahva kohokoukku, oikea koukku -kombinaatio osui täydellisesti ja lähetti suomalaisen kilpailusta ulos.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa erinomaisia kertoimia tuleviin UFC-otteluihin. Seuraavia otteluita olisi tarjolla noin viikon kuluuttua.

Sunnuntai tarkoittaa erinomaista urheilupäivää etenkin jalkapallon ja tenniksen ystäville. Veikkausliigassa pelataan viiden ottelun kierros ja Veikkaussivut tarjoaakin vihjeen mielenkiintoiseen otteluun SJK:n ja HIFK:n välillä. Puolestaan Davis Cupissa Jarkko Nieminen pelaa Joao Sousaa vastaan ja Henrik Sillanpää haastaa Rui Machadon.

Lue myös:
Lähde: Ville Leino siirtymässä suomalaisvalmennukseen KHL:ään!
Jokereiden superlupaus matkalla Kanadaan!
betway