Teemu Pulkkinen tulee saamaan ensi kaudella vastuuta NHL:ssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Antti 29.6.2015

Teemu Pulkkinen loisti viime kaudella AHL-jäillä, sillä suomalainen mätti Grand Rapids Griffinsin riveissä hurjat tehot. Pulkkinen pelasi pudotuspelit mukaan lukien 62 ottelua tehoin 48+31=79.

Loistavista otteista huolimatta NHL-otteluita kertyi vain 31 Detroitin paidassa. Pulkkinen esiintyi hyvin myös ylhäällä, sillä hän onnistui nakuttelemaan tehot 5+3=8, vaikka peliaika ei päätä huimannut.

Pulkkinen on saamassa ensi kaudella enemmän vastuuta NHL:ssä, sillä Red Wings aikoo panostaa entistä enemmän nuoriin pelaajiin.

– Me menemme ensi kauteen nuorilla pelaajillamme. Annamme Dylan Larkinille todellisen mahdollisuuden päästä NHL-joukkueeseen, kun näimme, miten hyvin hän pelasi Michiganissa, MM-kisoissa ja Grand Rapidsissa. Myös Teemu Pulkkisen pitää pelata NHL:ssä. Heidän lisäkseen yksi nuori puolustaja tulee auttamaan joukkuetta, Detroitin GM Ken Holland paljasti Detroit Free Pressin mukaan.

Seura luottaa nykyisiin pelaajiin, joten se ei aio temmeltää NHL:n vapailla markkinoilla. On aivan selvää, että Teemu Pulkkinen ansaitsee ensi kaudella nykyistä enemmän vastuuta NHL:n puolella.

Mikäli sinulla on nyt jo selvä ehdokas tulevan kauden mestariksi, Unibet tarjoaa kertoimet ensi kaudelle.

Lue myös:
Mikael Granlundin uusi sopimus Minnesotan kanssa lähellä!
NHL-seura hehkuttaa Liiga-finaalin nuorta ratkaisijaa!