Teemu Pulkkisen sopimus katkolla - Edessä maiseman vaihto?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 02/12/2016
Jaa tämä...

Uudesta sopimuksesta ei ole neuvoteltu

NHL-seura Detroit Red Wingsin suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen on kuluvan kauden jälkeen mielenkiintoisessa tilanteessa, kun nykyinen sopimus päättyy. Red Wings ei ole vielä halunnut aloittaa neuvotteluita pelaajan kanssa, sillä keskittyminen on ainoastaan tässä kaudessa.

Detroitin GM Ken Holland paljasti Mlive.com-sivustolle, että jatkoneuvottelut aloitetaan vastan kauden jälkeen. Hollandin mukaan joukkue haluaa keskittyä nyt ainoastaan pudotuspelipaikkaan.

Loppukausi onkin Pulkkisen kannalta erittäin tärkeä, sillä uuden sopimuksen eteen olisi annettava mahdollisimman kovia näyttöä. 24-vuotias hyökkääjä on kuitenkin tällä hetkellä hankalassa tilanteessa, sillä Pulkkinen ei ole mahtunut neljässä edellisessä ottelussa Red Wingsin kokoonpanoon.

Pulkkinen on pelannut tällä kaudella tähän mennessä 29 NHL-ottelua tehoin 6+6=12. Hyökkääjä on pelannut varsin hyvin, mutta Detroitin kokoonpanoon ei päästä helpolla. Joukkueella on laaja materiaali, ja Pulkkinen onkin pelaaja, jonka Red Wings voi heittää missä tilanteessa tahansa kokoonpanoon. Toivottavasti suomalainen pääsee mahdollisimman pian tositoimiin pienen tauon jälkeen.

Detroit kohtaa ensi yönä Suomen aikaa kotijäällään Colorado Avalanchen, mutta voi olla, että suomalainen ei pääse vielä tässäkään matsissa tositoimiin.

KalPa taistelee tänään tärkeistä pisteistä Hämeenlinnassa. Lue tästä vinkki illan Liiga-matsiin!

Lue myös: Joonas Korpisalo ohittamaton rangaistuslaukauskilpailussa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa