Vuoden siirtopommi: Selänne jatkaa uraansa SaiPassa! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2014
Jaa tämä...

Teemu Selänteen pelaajaura jatkuu vielä kuluvan kauden jälkeenkin, sillä kiekkolegenda siirtyy ensi kaudeksi SaiPan rivistöön.

Teemu Selänne on päättänyt jatkaa pelaajauraansa vielä ainakin yhden kauden ajan. Anaheim Ducksin valmentaja Bruce Boudreaun tarjoama heikko peliaika on jättänyt kiekkolegendalle niin paljon hampaankoloon, ettei uran päättäminen tule tällaisen kauden jälkeen kysymykseen.

Ongelmat Boudreaun kanssa ovat syventyneet jo niin suuriksi, että Selänne on päättänyt lähteä etsimään uusia haasteita muilta paikkakunnilta. Leijonakuninkaan valinta kohdistuikin lopulta Lappeenrantaan ja SaiPaan, joka on jo pitkään osoittanut suurta kiinnostusta Selännettä kohtaan.

– Sotshissa pelasin isoja minuutteja isossa roolissa ja kaikki näkivät millaista tulosta siellä syntyi. SaiPassa pääseen pelaamaan samanlaista roolia. Haluan näyttää kaikille, että minusta löytyy vielä rutkasti tehoja, Selänne kuittaa.

Selänne pelaa kuitenkin kautensa loppuun nykyisessä seurassaan, vaikka kesken kauden poistumisestakin neuvoteltiin useaan otteeseen. Lappeenrantalaisjoukkueen kassa ei olisi kuitenkaan kestänyt sopimuksen ostamista omiin nimiin.

– Aikamoinen jytky se olisi ollut, joten siihen ei oikein penni venynyt. Hyvä, että asiat järjestyivät näin, kommentoi SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi.

Selänne on jo allekirjoittanut SaiPan tarjoaman sopimuksen ensi kaudesta, mutta sopimukseen liittyviä yksityiskohtia ei kuitenkaan ole vielä julkaistu. Veikkaussivujen saamien tietojen mukaan konkarihyökkääjän sopimuksessa on kuitenkin pykälä, jonka myötä hän saa otteluissa rajattomasti jääaikaa SaiPan ylivoimien aikana.

Selänteen siirtoon liittyy myös toinen suuri kysymysmerkki – hänen tuleva pelinumeronsa. Konkari pelaa tunnetusti numerolla kahdeksan, mutta samaa numeroa käyttää myös SaiPa-kapteeni Ville Koho. Alustavien tietojen mukaan asiaa on kuitenkin jo puitu joukkueen sisällä.

– Teemu tuossa soitteli ja kertoi asiasta. Sovittiin siinä, että ratkaistaan asia painimatsilla, heitti Koho Kisapuiston käytävällä.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut