VIDEO: Selanne.com sivu esittelee #8 huikeaa uraa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Suuri suomalainen kiekkolegenda Teemu Selänne löi lopullisesti hokkarit naulaan kauden 2013/14 päätteeksi. Selänne ei kuitenkaan siirtynyt lähimpään eläkeläisparatiisiin hörppimään mojitoja, vaan on viettänyt hyvin aktiivista elämää viime aikoina. Mies onkin nähty tänä vuonna pelikentillä niin Mikko Ilosen kuin Jarkko Niemisenkin kanssa, TV-ohjelma Possessa tekemässä stunttihyppyä autolla ja lukuisten lehtien kansissa. Viimeisimpänä työnä mies avasi taustaryhmineen viime viikolla uuden nimeänsä kantavan nettisivun: Selanne.com

Mistä on oikein kyse?

Mitä Selanne.com sivut sitten sisältävät? Ensimmäisenä asiana sivulle päästessä näkyvät tietenkin Teemu Selänteen kasvot ja sivun nimi Sel8nne. Tämän jälkeen vierailijoille tarjotaan Selänteen kuulumisia miehen Twitter – ja Instagram-tileiltä, sekä uusimmat häntä koskettavat uutiset. Näin ollen kaikkien Selänne-fanien on helppo pysyä ajan tasalla siitä, mitä Finnish  Flashin elämässä nyt tapahtuu.

Uutisvirtojen lisäksi, toisessa merkittävässä roolissa sivustolla on Selänteen koko uran kattavat tilastot ja todella paljon niin sanottua trivial pursuit tietoa. Mies olisi esimerkiksi halunnut pelata työsulkukaudella 2004/05 Liigan finaalisarjan neljännessä ottelussa Jokereiden paidassa, mutta helsinkiläisseura kieltäytyi kunniasta, lopputulos: Oulun Kärpät voittivat mestaruuden… Sivustolta voi lukea helposti Selänteen urasta kausi kerrallaan 26 pelivuoden ajalta. Jokainen kausi on esitelty tärkein numeroin sekä highlight-videoiden kera.

Kolmas tärkeä osio Selanne.com verkkosivulla on Sel8nne verkkokauppa. Verkkokaupassa on jo nyt myynnissä valikoima T-paitoja, sekä Selänteen urasta kertova kirja ja DVD. Kaupassa on myös paljon ”tulossa pian” tuotteita kuten kännykän kuoria, lippiksiä, mukeja yms. Eikä tässä vielä kaikki! Kesällä 2016 verkkokauppaan on tulossa myyntiin täysin uusi Selänteen kanssa yhdessä suunniteltu Sel8nne-vaatemallisto niin urheilu kuin vapaa-ajan käyttöön. Ja kuten monet urheilijat tänä päivänä, myös Teemu Selänne julkaisee oman lisäravinnevalikoiman. TS8-ravintolisät tulevat myyntiin ensi tammikuussa, sopivasti juuri silloin kun koko Suomi ryntää kuntosaleille tiputtamaan joulukilojaan.

Selänteen tämäkin projekti on tietysti huomioitu sosiaalisessa mediassa ihmisten toimesta, ja kommentteja on jaettu Twitterissä sekä puolesta että vastaan. Tässä muutama esimerkki ihmisten mielipiteistä:

Ovat ihmiset sitten mitä mieltä tahansa Selanne.com sivusta, niin Teukka itse on siihen hyvin tyytyväinen. Alla olevalla videolla hän valaisee omia ajatuksiaan sivusta ja sen sisällöstä. Toimitus veikkaa, että liikenne nettisivulla voi olla aika vilkasti joulun lähestyessä…

Lue myös:

NHL-blogi: Raanta rikkoi ennätyksiä ja nousi NHL:n kärkeen

VIDEO: Tuomari tyhjensi koko jään jäähyaitioon Nashvillessa

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa