Selänteellä tunteikas paluu Winnipegiin - Yleisöltä valtavat suosionosoitukset! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Teemu Selänteen suosiota Winnipegissä on vaikea ymmärtää.

Teemu Selänne pelasi erittäin todennäköisesti viime yönä viimeistä kertaa Winnipeg Jetsien kotiareenalla. Selänteen ura alkoi sensaatiomaisella tulokaskaudella juuri Jetsien paidassa. Tuo aika muistetaan Winnipegissä erittäin elävästi ja Selänne on edelleen lähes sanoinkuvaamattoman arvostettu pelaaja kaupungissa.

Todennäköisesti viimeinen vierailu vanhaan kotikaupunkiin jääkiekkoilijana toi tunteet pintaan niin faneilta kuin Selänteeltä itseltään. Hysteria alkoi jo Ducksien saavuttua kaupunkiin. Faneja oli odottamassa Teemua keskellä yötä parin asteen pakkasessa ja tottakai Teemu jäi myös fanejaan jututtamaan. Fanien riemu repesi täysin, kun Teemu luisteli jäälle ennen ottelua alkulämmittelyyn. Tämän lisäksi Selänteelle osoitettiin kunnioitusta kesken ottelun standing ovationilla ja luonnollisesti ottelun jälkeen Teemu kävi vielä pokkaamassa ottelun tähdistöpalkinnon ja kiittämässä fanejaan.

Selänne itse kommentoi paluutaan Winnipegiin Ducksien kotisivuilla.

– Tämä oli todella erityinen ilta. Tiesin, että se tulee olemaan viimeiseni täällä. Se oli tunteikasta, mutta yritin pitää tunteeni kasassa. Täältä on loistavia muistoja. Oli hienoa lähteä täältä voiton kanssa.

Anaheim haki lopulta vierasvoiton Winnipegistä lukemin 2-3. Suomalaisista tehopisteille pääsi vain Saku Koivu, joka saalisti yhden syöttöpisteen.

Katso Selänteen kiitokset winnipegiläisille ottelun jälkeen tästä!