VIDEO: Eetu Selänne unelmoi NHL-urasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Suuren suomalaisen jääkiekkoilijan ja maalintekijän Teemu Selänteen ura on ollut jo tovin paketissa. Mies tästä huolimatta viihtynyt paljon julkisuudessa, muun muassa oman verkkokauppansa Selanne.com avaamisen, ja TV-ohjelma Possessa nähdyn stunttitempun myötä. Mutta jospa unohdetaan nyt Teemu ja käännetään katseet Selänteen perheen tämän hetken toiseksi kirkkaimpaan tähteen Eetu Selänteeseen.

Vuonna 1997 syntynyt 18 – vuotias Eetu Selänne pelaa tällä hetkellä Yhdysvaltain juniorijääkiekon pääsarjassa United States Hockey Leaguessa (USHL) Madison Capitalsin paidassa. Selänne on nakuttanut kauden kolmessatoista ensimmäisessä ottelussa  tehot 3 + 2 = 5. Kauden kolmas osuma syntyi vajaa kaksi viikkoa sitten, ja kyseinen maali oli klassista Selännettä. Läheltä ylös!

NHL-urasta unelmoiva Eetu Selänne ei ole vielä pelillisesti lähelläkään sitä pistettä, missä isäukko Teemu oli samassa iässä. Eetu Selänteellä on kuitenkin vielä aikaa kehittyä, ja Madison Capitals on hyvä kasvualusta. Muutto Kaliforniasta Wisconsiniin ei kuitenkaan ollut helppo, vaan hyvin tunteellinen hetki koko perheelle

Alle 18 – vuotiaissa Leijonissakin siipiään jo kokeilemassa käynyt Eetu vaikuttaa muutenkin olevan hyvin perhekeskeinen ja jalat maassa pitävä persoona. Eetun Instagram-tililtä bongattujen kuvien perusteella yhdysvaltalaisista high school elokuvista tutulla jenkkihymyllä varustettu Eetu on sekä pieni mammanpoika että herttainen isoveli.

She's the best? #mutsi #mother #shedaman #iloveyoumom

Kuva, jonka Eetu Selanne (@eetuselanne) julkaisi

Missing this little one? good thing there's FaceTime?

Kuva, jonka Eetu Selanne (@eetuselanne) julkaisi

Viime kaudella Los Angeles Kingsin alle 18 – vuotiaissa pelannut ja siellä 24 ottelussa 19 tehopistettä tehnyttä Eetua ei ole vielä virallisesti varattu NHL-kentille yhdenkään joukkueen toimesta. On kuitenkin odotettavissa, että varaus napsahtaa tälle nuorelle miehelle ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti varaus kuitenkin tulee puhtaasti pelillisten avujen vuoksi, eikä puhtaana markkinointitempauksena. Veikkaussivut.com seuraa jatkossakin silmä kovana Eetu Selänteen uran seuraavia askelia, ja toivoo miehelle mahdollisimman paljon menetystä tulevaisuudessa!

Ohessa vielä Eetu Selänteen USHL – uran ensimmäinen maali. Maalissa on muuten melkoinen universumin tarjoama yhteensattuma, kun isänsä ensimmäistä pelinumeroa #13 kantava Selänne laittaa kiekon reppuun numerolla #8 pelaavan joukkuetoverin syötöstä!

[interaction id=”5654d5ca41f2d0122bad489a”]

Lue myös aikaisemmat Eetu-uutisemme:

Video: Teemu Selänteen poika varattiin junnuliigaan!

Teemu Selänteen poika vakuutti WHL-leirillä – ”Hänellä on hieno mahdollisuus tulla loistavaksi jääkiekkoilijaksi”

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa