VIDEO: Selänne toivottaa Ovien tervetulleeksi kerhoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 01/12/2016
Jaa tämä...

Venäläinen kiekkosuuruus Washington Capiltasia edustava Alexander Ovechkin rikkoi toissa yönä maagisen 500. runkosarjamaalin rajapyykin maailman kovimmassa kiekkoliigassa NHL:ssä.

Ovechkin rikkoi 500. maalin rajan viidenneksi nopeimpana pelaajan NHL:n historiassa. Häntä nopeammin kyseisen määrän maaleja ovat takoneet vain Wayne Gretzky, Mario Lemiux, Mike Bossy, ja Brett Hull. Ovechkin on tällä hetkellä myös kiekkohistorian eniten maaleja tehnyt venäläispelaaja, kun hän ohitti jo jonkun aikaa sitten urallaan vain 484 maalia tehneen Detroit Red Wings legenda Sergei Fedorovin.

Ja kuten tiedätte niin aina kun rikotaan ennätyksiä, ihmisiltä satelee onnitteluja ja kehuja asianosaiselle, näin myös Ovien tapauksessa. Numeroa 8. Washington Capitalsin paidassa kantava Ovechkin saikin muutama tunti sitten videotervehdyksen toiselta legendaariselta 8. paidalta Teemu Selänteeltä. Selänne huikkaa NBC Sportsin videolla tuttavalliset terveiset Ovielle ja toivottaa venäläisen tervetulleeksi kerhoon. Itse NHL-urallaan 684 maalia tehnyt Selänne, toteaa videolla myös että Ovetshkinin lavasta syntyy tulevaisuudessa vielä monen monta maalia.

Ohessa vielä Selänteen video tervehdys kasilta kasille. Alla myös Selänteen viralliselta Twitter-tililtä poimittu onnitteluviesti Ovechkinille.

From one great 8 to another! Congrats, Alexander Ovechkin, on scoring your 500th NHL goal. (via Anaheim Ducks)

Julkaissut NHL on NBC Sports 11. tammikuuta 2016

Lue myös:

Arvostettu jääkiekkolehti ylistää – ”Suomi paras kiekkomaa”

NHL-blogi: Florida jatkoi putkeaan, Ovielle 500. maali

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa