Teemu Selänteen poika vakuutti WHL-leirillä - "Hänellä on hieno mahdollisuus tulla loistavaksi jääkiekkoilijaksi"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Teemu Selänteen poika Eetu Selänne osallistui junioriliiga WHL:ssä pelaavan Calgary Hitmenin harjoitusleirille eikä jättänyt tilaisuuttaan hyödyntämättä.

Teemu Selänteen poika Eetu Selänne on osoittanut, että häneltä löytyy samoja kiekkogeenejä kuin isältäänkin. WHL-joukkue Calgary Hitmenin harjoitusleirille osallistunut nuorukainen keräsikin esityksistään runsaasti kehuja.

– Hän vakuutti minut leirillä. Hän vaikutti sitä paremmalta mitä pidemmälle leiri eteni. Hänen pelinlukutaitonsa ja voimansa kaksinkamppailuissa kiinnittivät huomioni. Hänellä on joitakin sellaisia ominaisuuksia, joita nuorelta pelaajalta kaivataan, puheli Hitmenin valmentaja Mike Williamson yahoo.com-sivustolla.

Myös Hitmenin kykyjenetsijä Dan Bonar suitsutti ”The Finnish Flashin” poikaa. Samalla Bonar kertoi, että Eetu ansaitsi paikkansa joukkueen harjoitusleirille aivan itse eikä pelkästään sukunimensä perusteella.

– Näin Teemun, kun hän liittyi Winnipegiin, eikä hän [Eetu] luistele vielä kuin Teemu, mutta hän pääsee samalle tasolle, jos hän on valmis tekemään lujasti töitä. Hänellä on hieno mahdollisuus tulla loistavaksi jääkiekkoilijaksi, kommentoi Bonar nhl.comissa.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut