Tennessee Titans - Indianapolis Colts

Tennessee Titans - Indianapolis Colts, joukkueilla on ongelmia QB:n pelipaikalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

NFL:ssä on menossa todellinen altavastaajien viikonloppu.  New York Giants, kertoimella 6.50, voitti vieraissa Denver Broncosin. Miami Dolphins, kertoimella 7.50, tuli vieraissa viime kaudella Super Bowlissa pelannutaa Atlanta Falconsia vastaan 0-17 taukotilanteesta voittoon. San Francisco 49ers, kertoimella 5.25, oli hyvin lähellä vieraskentällä voittaa Washington Redskinsin. Hullu viikonloppu päättyy, kun Monday Night Football -ottelussa Indianapolis Colts vierailee Tennessee Titansin kentällä.

Titans on ollut kaudenalusarvioissa Indianapolisia edellä, Colts on jossain määrin jälleenrakennusvaiheessa ja pelinrakentaja Andrew Luck on loukkaantuneena sivussa. Nyt kummallakin on kuitenkin voittosuhde 2-3. Tennessee on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Viikolla neljä se sa pahasti neniinsä Houstonissa, lopputulos peräti 14-57. Viime viikolla Tennessee hävisi Miamia vastaan 10-16. Tennesseetä on jo jonkin aikaa pidetty nousevana, tulevana pudotuspelijoukkueena, mutta nyt sen pelaaminen taas näyttää heikolta.

Tennesseen eduksi voi laskea sen, että sen lohko, AFC:n etelälohko on heikko.

Cassel ei enää pärjää

Tennessee joutunee otteluun ilman ykköspelinrakentajaansa Marcus Mariotaa, ja jos Mariota ei pysty pelaamaan, niin sitten Titansin QB:nä aloittaa veteraani Matt Cassel. Cassel ei enää ole NFL -tasoinen. Viime viikolla Miamia vastaan hän heitti vain 141 jaardia, 32 heitosta 21 meni omille. Yksikään Casselin heitoista ei vienyt hyökäystä eteenpäin enempää kuin 17 jaardia. Casselin kädestä taitaa olla ruuti kadonnut. Kaikkea ei viime ottelun epäonnistumisesta voi laittaa Casselin niskoille, Titansin hyökkäyksen linja päästi vastuksen säkittämään Casselin kuusi kertaa. Joka tapauksessa, Casselia vastaan vastustajan ei tarvitse juurikaan puolustaa pitkiä heittoja vastaan. Mariotan pelaaminen olisi tärkeää, mutta häntä ei valmentaja Mike Mularkeyn mukaan päästetä kentälle ennen kuin Mariotan liikkuminen on hyvällä tasolla. Liike on tärkeä osa Mariotan pelaamista.

Brissett taas pärjää hyvinkin

Coltsilla on varmuudella pelissä kakkospelinrakentaja. Andy Luck on sivussa vielä ainakin tämän viikon, ja tilalla on Jacoby Brissett. Brissett on aloittanut neljä viimeistä ottelua, ja hän on varmasti parempi kuin Matt Cassel. Viime viikolla Brissett heitti 314 jaardia, kun Colts voitti jatkoajalla San Franciscon 26-23. Coltsilla on ongelmia hyökkäyksen linjan kanssa, Brissett on säkitetty jo 14 kertaa.

Tennessee on ottelussa selvä suosikki. Bet365:n listoilla sen voittokerroin on 1.26, ja tasoitus on hieman yli touchdown, eli 7.5 pistettä. Totals -raja on 48. Tennessee varmaan tuo puoliväkisin Mariotan kentälle, ja se ei varmasti ole hyvä temppu Mariotan toipumisen kannalta. Puolikuntoisena Mariota ei ole entisensä. Colts ei ole aivan koko maalia nyky-Titansia kehnompi. Indianapolis +7.5 Bet365:n kertoimella 1.95 on oikein hyvä veto.

Alla videopalat Tennesseen ja Miamin edellisen viikonlopun ottelusta:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot