Tenniksellä kasvua pelikassaan – parhaat vetofirmat Ranskan Avoimiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Anssi 27.5.2015

Unibet ja Bet365 ovat tennisvedonlyöjille erinomaisia pelifirmoja. Kumpikin firmoista on vedonlyöntialan ehdotonta huippua. Unibet on Maltalle rekisteröity, vuonna 1997 perustettu onlinepelifirma, jonka valikoimista löytyy valtava määrä urheiluvedonlyöntiä. Bet365 on brittiläinen firma, joka on perustettu vuonna 2000. Myös Bet365:n vetovalikoimat ovat huiman laajat. Sekä Unibet että Bet365 ovat ETA-alueen vedonlyöntifirmoja, joten niiltä saadut voitot ovat verovapaita.

Unibetiltä tarjous Roland Garrosiin


Unibetin  tarjous Ranskan Avoimeen tennisturnaukseen on livevetojen puolella. Unibet tarjoaa joka viidennen livevedon riskittömästi. Jos riskitön livevetosi häviää, niin Unibet palauttaa panoksen takaisin viiteen euroon saakka.

Unibet antaa Ranskan Avoimissa kertoimia jokaiseen kaksin- ja nelinpeliotteluun, poislukien sekanelinpelit. Miesten ja naisten kaksinpeleihin Unibet antaa kertoimet niin ottelun voittajasta kuin erä- ja pelitasoituksista. Lisäksi yksittäisistä eristä saa lyödä vetoa. Tärkeimmistä otteluista Unibet laskee vielä totals-kertoimet pelien ja erien lukumääristä.

Unibetin livebets -osiossa voi pelata lähes jokaista Ranskan Avointen ottelua pelin ollessa käynnissä. Erilaisia pelivaihtoehtoja on hyvin tarjolla. Unibetin livebets-osio on helppokäyttöinen ja se toimii moitteettomasti.

Bet365:n laaja tarjonta

Bet365 tarjoaa Ranskan Avoimiin mittavan listan erilaisia vetomuotoja. Jokaisesta kaksinpelistä on kertoimet niin voittajasta kuin erilaisia tasoituksista ja totalseista. Bet365 ei laske kertoimia nelinpeleistä, mutta laaja kaksinpelitarjonta takuulla on tarpeeksi vaativallekin pelaajalle. Bet365:n liveveto-tarjonta on myös ensiluokkainen, listalla on hyvin runsas määrä Ranskan Avointen otteluita.

Bet365 tarjoaa myös erityisen bonuksen tennisvedonlyönteihin. Tennisotteluista tehdyt yhdistelmävedot saavat bonuksen, joka on korkeintaan 50 prosenttia vedon voittosummasta.

Ranskan Avoimet ovat yksi neljästä suuresta vuotuisesta tennisturnauksesta. Näitä neljää kutsutaan erityisella nimellä Grand Slam -turnauksiksi. Selvin ero muihin, tavallisiin ATP-turnauksiin Grand Slam -turnauksissa on se, että voitto ratkaistaan paras viidestä periaatteella. Tämän vuoksi pelaajien kuntopohja alkaa kyllä pikku hiljaa näkyä. Ja kun viimeinen erä ei enää Grand Slam -turnauksissa US Openia lukuunottamatta voiteta tie breakilla, vaan kahden pelin erolla, niin ajoittain nähdään valtavia maraton-otteluita. Vuonna 2010 Wimbledonin turnauksessa USA:n John Isner ja Ranskan Nicolas Mahut pelasivat tästä syystä kaikkien aikojen pisimmän tennisottelun. Peli kesti yli 11 tuntia ja sitä pelattiin kolmena päivänä. Isner voitti viimeisen erän 70-68. Lienee sanomattakin selvää, että seuraavassa ottelussa Isnerin takki oli tyhjä, ja hän hävisi suoraan kolmessa erässä Hollannin Thiemo de Bakkerille 6-0, 6-3, 6-2.

Roland Garrosin punainen massa – kentässä piilee salaisuus

Roland Garros 2015 French Tennis Open in Paris on May 27, 2015. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK

Roland Garros 2015 French Tennis Open in Paris on May 27, 2015. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK

Ranskan Avoin turnaus pelataan massa-alustalla. Turnauksen jälkeen siirrytään pelaamaan nurmikentille ja valmistaudutaan Wimbledonin turnaukseen. Tenniksessa alusta ratkaisee hyvin paljon. Nurmikentän kuningas ei välttämättä pärjää Roland Garrosin punaisella massakentällä.

Nykyajan massaspesialistit lyövät hyvin pitkiä yläkierteisiä palloja. Hitaat massakentät, joissa pallot pomppaavat korkealle ovat hyvä alusta tällaiselle pallottelulle. Useat massakenttien tähdet lyövät vielä hyvin stoppareita, jotka ovat tehokkaita, kun pelaajat pallottelevat takakentällä.

Massakentillä menestyvän on myös hyvä osata käyttää hyväkseen kentällä liukumista, massa-alusta antaa tähän mahdollisuuden. Lisäksi pitkät pallorallit vaativat pelaajalta kovaa fysiikkaa ja hyvää keskittymiskykyä.

Legendaarisia massakenttien kuninkaita ovat olleet muun muassa Raphael Nadal, Gustavo Kuerten, Juan Carlos Ferrero, David Ferrer, Ana Ivanovic ja Francesca Schiavone. Nykypäivän supertähdet Novak Djokovic etunenässä ovat kyllä loistavia jokaisella alustalla. Kehnommin rankattuja pelaajia, jotka ovat kotonaan massalla ja saattavat yllättää ovat muun muassa Pablo Andujar, Pablo Cuevas, Victor Estrella Burgos ja Guillermo Garcia Lopez.

Myös Suomen Jarkko Nieminen aloitti eilen urakkansa. Miehen tie nousi heti pystyyn voittajasuosikki  Novak Djokovicia vastaan. Lue matsin raportti tästä!

Voittajakertoimet Ranskan Avoimiin ensimmäisen otteluviikon tiistai-iltana.

 Unibet – siirry pelaamaan sivustoille
Miehet

Novak Djokovic 1.75 | Rafael Nadal 4.50 | Andy Murray 10.00 | Roger Federer 12.00 | Kei Nishikori 14.00

Naiset

Serena Williams 3.25 | Maria Sharapova 5.25 | Simona Halep 4.50 | Petra Kvitova 10.00 Victoria Azarenka 11.00

 

 Bet365 – siirry pelaamaan sivustoille

Miehet

Novak Djokovic 1.80 | Rafael Nadal 5.00 | Andy Murray 10.00 | Roger Federer 11.00

Naiset

Serena Williams 3.75 | Maria Sharapova 5.00 | Simona Halep 5.50 | Petra Kvitova 11.00