Amerikkalainen teinisensaatio teki tennishistoriaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Memphisin ATP-turnauksessa nähdään todellinen yllätysfinaalisti.

Vasta 18-vuotias yhdysvaltalainen Taylor Fritz on edennyt loppuotteluun vasta uransa kolmannessa ATP-turnauksessa, mikä on poikkeuksellisen nopeasti verrattuna muihin yhdysvaltalaispelaajiin.

ATP-tennisturnauksessa Memphissä Fritz naputteli välierässä 17 läpisyöttöä kukistaen liettualaisen Ricardas Berankisin kolmen erän päätteeksi.

– Tämä tuntuu uskomattomalta. On hullua, mitä neljä tennisottelua voittamalla voi saavuttaa, Fritz totesi.

Fritzin rikkoma ennätys oli aiemmin Jimmy Connorsin ja Andy Roddickin hallussa, jotka selvisivät finaaliin kymmenennessä ATP-turnauksessaan.

Fritz voitti viime vuonna Yhdysvaltain avointen juniorimestaruuden. Hän on maailmanlistalla sijalla 145, mutta jos hän saavuttaa Memphisissä ykkössijan, yhdysvaltalainen tekee merkittävän nousun. Finaalissa Fritz kohtaa ykkössijoitetun Japanin Kei Nishikorin, joka on Memphisin kolminkertainen mestari.

Rotterdamin ATP-turnauksen finaalissa kohtaavat tänään Ranskan Gael Monfils ja Slovakian Martin Klizan. Buenos Airesissa kohtaavat puolestaan Itävallan Dominic Thiem ja Espanjan Nicolas Almagro.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana ATP-tennisturnausten otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa ATP-turnausten otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Tennistähti rajussa laskussa – tiedossa valmentajan vaihto?
VIDEO: Sveitsiläinen tennistähti saavutti jälleen uuden rajapyykin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa