Video: Teräväinen aloitti AHL-uransa loistavasti - verkko heilui välittömästi! | AHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2014
Jaa tämä...

Farmikentille passitettu Teuvo Teräväinen osui tolppien väliin heti uransa ensimmäisessä ottelussa AHL:ssä.

Chicago Blackhawksista farmipassituksen saanut Teuvo Teräväinen ei jäänyt murehtimaan kohtaloaan vaan polkaisi uransa AHL:n puolella vauhdikkaasti käyntiin. 19-vuotias taiturihyökkääjä iski Rockford IceHogsin ainoan maalin ottelussa Milwaukee Admiralsia vastaan.

Admirals vei ottelun nimiinsä lukemin 4-1.

– Se oli tärkeä maali. Olimme kaksi maalia perässä, joten tarvitsimme sen. Se tarjosi meille mahdollisuuden nousta peliin mukaan, mutta otimme sen jälkeen pari rangaistusta ja vastustaja sai maalin. Tämä oli rankka tappio, mutta huomenna on uusi ottelu, kommentoi Teräväinen Rockfordin verkkosivuilla.

Ottelu oli Teräväiselle ensimmäinen noin kahteen viikkon, sillä nuorukainen joutui seuraamaan NHL:n puolella ollessaan Blackhawksin otteluita katsomosta käsin.

– Olen harjoitellut ja luistellut paljon. Oli hyvä päästä pelaamaan, sillä se on tietenkin hauskinta. Tämä meni ihan hyvin, mutta voin pelata paremmin. Tämä on ollut minulle pitkä kausi. Minulla oli pari viikkoa taukoa peleistä, mutta tunnen olevani hyvässä kunnossa, Teräväinen pyöritteli.

Teräväinen ehti pelata Blackhawksin paidassa kolme NHL-ottelua ilman tehopisteitä. AHL:ssä nuorukaisella näyttää kuitenkin olevan aivan toinen ääni kellossa.

– Tämä on hyvä liiga. Täällä on pienempi kaukalo, joten minun täytyy tehdä asiat nopeammin. NHL:ssä peli on vieläkin nopeampaa. Täällä täytyy keskittyä pieniin asioihin. Täällä maaleja tehdään, kun kiekkoa toimitetaan maalille ja isketään paluukiekot sisään, Teräväinen mietti.

Katso Teräväisen viimeistelemä maali tästä! (ajassa 4:21)

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut