Video: Chicago vei avauksen – Teräväinen illan kuningas!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/04/2015
Jaa tämä...

Teuvo Teräväinen ensimmäisen finaalin MVP! #teuvo

Avauspeli Chicago Blackhawksin ja Tampa Bay Lightningin välisessä Stanley Cup -finaalisarjassa oli vähämaalinen, mutta kaikkea muuta kuin tylsä.

Alku näytti Chicagon kannalta pahalta. Lightning pääsi maalin johtoon, eikä se ollut tämän vuoden pudotuspeleissä hävinnyt vielä kertaakaan tehtyään ottelun avausmaalin. Lisäksi Chicagon Corey Crawford vaikutti hermostuneelta ja tiputteli kiekkoja. Tampa Bayn Ben Bishop taas vaikutti vakaalta kuin kallio.

Avausmaali syntyi, kun Valtteri Filppula syötti oikeassa laidassa kiekon viivaan Anton Strålmanille. Strålmanin laukaus otti matkalla kimmokkeen ja suuntautui roikkuna maalin kulmalle, josta Alex Killorn löi kiekon sisään suoraan ilmasta ajassa 4.31.

Tämän jälkeen maaleja ei nähty ennen kolmannen erän jälkimmäistä puoliskoa. Paikkoja toki oli molemmin puolin, mutta maalivahdit ottivat homman haltuun. Kahdeksan ja puoli minuuttia ennen kolmannen erän loppua näytti siltä, että Lightning ratkaisee ottelun lopullisesti, kun Ryan Callahan pääsi yksin läpi. Crawford veti kuitenkin pidemmän korren ja piti Chicagon vielä pelissä.

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Teuvo Time!

Pari minuuttia myöhemmin laittoi illan ykköstähdeksi kruunattu Teuvo Teräväinen viivytetyn lämärin ruuhkan takaa aivan ylämummoon ajassa 53.28. Syöttäjinä maaliin olivat Duncan Keith ja ansiokkaan maskin tehnyt Andrew Shaw.
Sitten seurasi se varsinainen Teräväisen neronleimaus. Teräväinen karvasi kiekkoa J.T. Brownilta ja syötti suoraan Brownin lavasta Antoine Vermettelle, joka pisti kiekon suoraan ristikkoon ajassa 55.26. Enempää maaleja ei nähty, ja ottelu päättyi Chicagon kotiedun ryöstöön maalein 1-2.

Jos olisit veikannut ennen ottelua Unibetillä

Kertoimet maalintekijöille: T. Teräväinen 6,25

Tekeekö Valtteri Filppula pelissä ainakin yhden pisteen: Kyllä 1,85

Katso ottelun parhaat palat tästä:

 

[interaction id=”556eaf2184caec334b2602ee”] [interaction id=”556eae3d84caec334b25fc9d”]

stanley-728x90