VIDEO: Teuvo Teräväinen ja Jyrki Jokipakka kokoonpanoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Sinivalkoisten kokoonpano kokee muutoksia.

Jääkiekon World Cupissa tiistaina seuraavan kerran pelaava Suomi muokkaa kokoonpanoa Ruotsia vastaan käytävään otteluun. Avausottelussa sivussa ollut Teuvo Teräväinen pääsee kokoonpanoon ja korvaa Erik Haulan, joka tippuu kokoonpanosta pois.

Jori Lehterä johtaa nelosketjua, jossa Teräväisen on tarkoitus pelata. Lehterä siirtyy laidasta ketjun sentteriksi. Kolmantena hyökkääjänä ketjussa pelaa Lauri Korpikoski, joka sai The Hockey Newsin arvostelussa rajua kritiikkiä. Muut hyökkäysketjut ovat ennallaan.

Toinen uusi pelaaja Suomen kokoonpanossa löytyy puolustuspäästä. Jyrki Jokipakka pääsee World Cupissa ensimmäisen kerran tositoimiin. Esa Lindell tippuu seitsemänneksi puolustajaksi. Jokipakka pelaa puolustuksessa Sami Vatasen parina.

Suomen aloittavasta maalivahdista ei ole tarkkaa tietoa, mutta Tuukka Rask on alustavien tietojen mukaan todennäköisesti Leijonien vastuutorjujana. Avauspelissä maalilla pelasi Pekka Rinne, joka epävarmuudesta huolimatta teki useita loistotorjuntoja.

Tsekkaa videolta Teräväisen parhaita paloja:

 

World Cupissa ottelut jatkuvat jo tänään, ja Veikkaussivut tarjoaa vihjeen mielenkiintoiseen Tshekin ja Euroopan kamppailuun. Maanantain toinen taisto on puolestaan vuorossa tulevana yönä, kun Pohjois-Amerikan nuorten maajoukkue pelaa Venäjää vastaan.

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Suomen kokoonpano World Cup-avaukseen
VIDEO: Suomi jäi World Cupin avauksessa jyrän alle

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa