Teräväinen loukkaantuneiden listalle – Terveenä kuin pukki!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 02/12/2015
Jaa tämä...

Kris Versteeg palasi Chicago Blackhawksin kokoonpanoon viime yön kotiottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Ottelu päättyi Canucksin 4-5 jatkoaikavoittoon. Versteegin peli ei oikein vielä ottanut kulkeakseen. Hän laukoi kerran kohti maalia, taklasi kerran ja jäi tehotilastossa pakkaselle lukemin -3.

Versteeg on ollut sivussa vuoden alusta asti, jolloin hän mursi vasemman kätensä blokatessaan laukausta talviklassikossa. Versteegin paluu merkitsi ruotsalaishyökkääjä Joakim Nordströmille farmikomennusta. Teuvo Teräväistä ei haluttu lähettää vielä farmiin, joten hänet siirrettiin lievästi loukkaantuneiden listalle (scratches).

Todennäköisesti Teräväistä halutaan vielä kokeilla hyökkäävämmässä kentässä, sillä hän on tehnyt päävalmentajaan ja kotiyleisöön positiivisen vaikutuksen. Neloskenttään häntä ei haluttu laittaa, vaan sinne valittiin kokenut Daniel Carcillo.

Blackhawksin valmentaja Joel Quenneville totesi ennen peliä:

– On kyse toimenkuvasta, ketjuista ja nykyisestä asemastamme. Teuvo ja Danny tuovat peliin hieman eri asioita, ja tuohan on puolustava ketju, johon tarvitaan asennetta ja energiaa.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

Unibet HIFK-TPS