Teräväinen pariksi viikoksi sivuun - Stanley Cup -voittajan harjoitusleiri kutsuu! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Jokerien tähtihyökkääjä Teuvo Teräväinen lähtee kokeilemaan siipiään Chicago Blackhawksin harjoitusleirille.

Superlupaus Teuvo Teräväinen on pari viikkoa sivussa Jokerien vahvuudesta, sillä nuorukainen suuntaa kohti Chicago Blackhawksin harjoitusleiriä. Asiasta tiedotti Jokerit omilla verkkosivuillaan.

Viime kauden päätteeksi Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Blackhawks kuuluu aivan NHL:n eliittiin. Leirin päätyttyä Teräväinen palaa takaisin Jokerien matkaan.

– Avoimin mielin lähdetään hakemaan uusia kokemuksia ja katsomaan, millainen maailma se on. Hieno reissu varmasti tulossa. Isoin anti liittyy varmaan itse peliin: millaista se on ja että itse pääsee sen kokemaan. Samalla jokapäiväinen tekeminen siellä tulee tutuksi. Ne ovat askelia eteenpäin, kommentoi Teräväinen.

NHL-joukkueiden harjoitusleirit eivät ole mitään lasten leikkiä, sillä leiripäivien aikana jokainen mukaan kutsuttu pelaaja haluaa näyttää osaamisensa valmennusjohdolle suuremman roolin toivossa. Kamppailu pelipaikoista on kovaa eikä kukaan ota taka-askelia.

Teräväisen NHL-tähtäin on kuitenkin asetettu vasta kaudelle 2014-15.

– Voi olla, että tulee jopa yllätyksenä, kuinka kovaa on kamppailu pelipaikoista. Tiedossa se totta kai on, ja pitää laittaa itsensäkin täysillä likoon, jos meinaa pärjätä, mietti Teräväinen.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut