VIDEO: Tero Koskiranta siirtyy SaiPaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Keltamustat vahvistuu tutulla hyökkääjällä.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Lappeenrannan SaiPa on solminut kauden 2016-2017 kattavan sopimuksen hyökkääjä Tero Koskirannan kanssa. Hän on pelannut keltamustissa aiemmin kolme kautta, joista parhaalla kaudellaan hyökkääjä saavutti 40 tehopistettä.

SaiPan jälkeen Koskiranta on pelannut SM-liigaa kolmessa eri joukkueessa, jotka ovat olleet Pelicans, Sport ja TPS. Lisäksi Ruotsissa hyökkääjä pelasi Färjestadin vahvuudessa.

Koskiranta on ehtinyt pelaamaan koko liigauransa aikana runkosarjassa 478 ottelua tehopistein 81+146=227 ja pudotuspeleissä 31 ottelua tehoin 8+9=17.

Koskiranta on odotetusti tyytyväinen siihen, että hän pääsee takaisin tuttuun ympäristöön.

– Viihdyimme perheen kanssa täällä jo aikoinaan hyvin ja niiltä ajoilta on paljon ystäviä yhä. Olen huomannut, että täällä on SaiPan ympärille muodostunut viime vuosina buumia ja liityn erittäin innoissani joukkueeseen mukaan, Koskiranta totesi.

Koskiranta on harjoitellut alkukesän aikana pääasiassa itsekseen sekä viettänyt aikaa perheensä kanssa esimerkiksi mökkeillen.

– Raisiossa sekä mökillä Mäntyharjulla olen treenaillut. Toukokuussa perheeseen syntyi toinen lapsi ja häntä hoidellessa aika on kulunut hyvin. SaiPan mukaan tulin tällä viikolla ja nyt kun joukkue jää lomalle, niin kesä menee mökillä sekä muuttopuuhissa, Koskiranta kertoi lähitulevaisuuden suunnitelmistaan.

Katso videolta SaiPan lähipäivien kuulumisia:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: SaiPan tiedote

Lue myös:
Suomalainen NHL-tähti on myyty Carolina Hurricanesiin
VIDEO: CHL:ssä joukkueiden määrää tullaan pudottamaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa