VIDEO: Pohjois-Amerikan urheiluvuoden tähtihetket

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Urheiluvuosi 2015 on aivan loppusuoralla ja laitettu pian halki poikki sekä pinoon.

Vuosi on sisältänyt paljon hienoja merkittäviä hetkiä eri urheilulajien parista. Me olemme Suomessa ja Euroopassa nähneet vuoden aikana paljon hienoja videoita erityisesti jääkiekko – ja jalkapallokentiltä. Perinteisten Yhdysvaltalaisten ykköslajien kuten koripallon, baseballin ja jenkkifutiksen highlight-pätkät eivät kuitenkaan ole meidänkään omalle Veikkaussivut.com sivustolle usein rantautuneet. Nyt asiaan tehdään kuitenkin muutos kovimmalla mahdollisella tavalla, eli leuat loksauttavat videolla ”Parhaat urheiluhetket vuonna 2015”.

Tämän kylmiä väreitä ja tosi faneille kyyneleet silmiin nostavan videon on koonnut Yhdysvaltalainen urheiluun ja kulttuurin keskittynyt nettisivusto Complex. Ota alta siis haltuun hieno kimara vuoden 2015 varrelta kerättyjä urheiluhetkiä. Videolle on kerätty niin hauskimmat palat kuin taitavimmat suorituksetkin.  Mikä on sinun suosikki hetkesi videolta? Näillä eväillä kohti tulevaa urheiluvuotta, joka toivottavasti alkaa Nuorten Leijonien mestaruusjuhlilla!

Muistathan että Valioliigassa pelataan kuluvana vuonna vielä yksi ottelu, kun Sunderland isännöi Liverpoolia. Seuraavan kerran Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan tulevana lauantaina.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jalkapallosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: Usain Bolt näkee Real Madrid -tähdessä kehitettävää
Van Gaalin kausi ohi? Ei ilmestynyt joukkueen treeneihin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa