The Hockey News uskoo Leijonan olevan vahva maailmancupissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jääkiekkoilun suurin ja ihanin tapahtuma pelataan tänä vuonna pitkän tauon jälkeen. Eri maajoukkueet ovat julkaisseet viikonlopun aikana lopullisia kokoonpanojaan Torontossa 17.9 alkavaan turnaukseen. Kiekkoraamattu The Hockey News on nyt rankannut omasta mielestään turnauksen vahvimmat joukkueet, ja se on suomalaisittain oikein mukavaa luettavaa!

Tunnetun ja arvostetun kiekkojulkaisun toimittaja Ken Campbell arvioi Lauri Marjamäen luotsaaman Leijona-ryhmän yltävän turnauksessa aina kärkikahinoin asti. Toimittaja pitääkin Suomen joukkuetta turnauksen kolmanneksi vahvimpana joukkueena tällä hetkellä. Suomen vahvuuksiksi lehti nostaa maalivahdit, nuoret kyvyt ja vauhdin. Huolenaiheena Leijonien kannalta lehti pitää Suomen puolustusta. Hockey News arvioi, että puolustajien taso on kokonaisuudessaan ohuehko.

Voittaja suosikkina lehti pitää, koko muun maailman tapaan, isäntämaa Kanadaa, jolla on vain yksinkertaisesti turnauksen nimivahvin joukkue. Lehti arvioi Kanadan juhlivan turnauksen voittoa, mikäli joukkue vain pitää jalat maassaan, ei aliarvioi vastustajiaan eikä sorru paineiden alla.

Turnauksen toiseksi vahvimmaksi joukkueeksi Hockey News rankkaa Ruotsin, mutta ei siitä sen enempää…

Muistathan, että peliyhtiö Expekt on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: Suomen World Cupin joukkue selvillä

Wordl Cup TV-sopimus on valmis

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa