The Sun: Griezmann Manchester Unitediin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 05/04/2017
Jaa tämä...

The Sunin mukan Atletico Madridin ranskalaistähti Antoine Griezmann on hyvksynyt Manchester Unitedin tarjoaman sopimuksen. Atletico Madridin 0-3 -tappio Real Madridille Mestareiden liigan välierien ensimmäisessä osassa oli merkki siitä, että oli jo aika kääntää katsetta ensi kauteen. Griezmannille tämä The Sunin mukaan tarkoittaa siirtymistä Manchesterin punaiseen joukkueeseen. Griezmannille ollaan ilmeisesti tarjottu viiden vuoden sopimusta, joka antaisi pelaajalle 280 000 punnan viikkopalkan. Griezmannin ostohinta on 89 miljoonaa puntaa, eli sama kuin viime kesän maailmanennätyssumma Paul Pogbasta. Griezmannin viikkopalkka on 60 000 puntaa enemmän kuin Pogban viikkopalkka.

Antoine Griezmann on jo pitkään ollut ManU -manageri Jose Mourinhon ykköstavoite kesän ostoslistalla. Mourinhon on edelleen petrattava Unitedin joukkuetta, tälä hetkellä ryhmä ei ole vielä Valioliigan kärkipaikan tasoinen. Kalliiksi Mourinhon hanke kyllä käy, jos viime kesänä seura tuhlasi suuret summat siirtomarkkinoilla ja sama meno jatkuu tänäkin kesänä. Manchester United on eniten voittoa tekevä jalkapallojoukkue koko maailmassa, joten kyllä sillä on kassaa, mistä lantteja kaivaa.

Aikaisemmin Griezmann on ollut haluton siirtymään Unitediin, koska joukkueen paikka ensi kauden Mestareiden liigassa on kaikkea muuta kuin varma. The Sunin tietojen mukaan ManU kuitenkin vakuutti Griezmannin kertomalla muista tulevna kesän hankinnoista, sekä laittamalla vielä lisää rahaa pöydälle. Eli ilmeisesti tämä ei ole tänä kesänä viimeinen huippusiirtouutinen Mourinhon suunnalta.

Atletico Madrid saa käyttöönsä tuhdin setelitukon Griezmann -kaupoista. Spekulointien mukaan seura olisi käyttämässä rahojaan joko Arsenalin Alexis Sanchezin tai Lyonin Alexandre Lacazetten hankkimiseksi.

 

Tule rikkaaksi kuin Griezmann – lyö parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>