The Sun: PSG ostaa Kylian Mbappen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Kylian Mbappe on siirtymässä Paris Saint-Germainiin, uutisoi The Sun. Lehti pohjaa väittämänsä Ranskasta tulleisiin raportteihin.

Uutisen mukaan siirto tapahtuisi aivan lähipäivinä, ja PSG maksaisi Monacolle Mbappesta 138 miljoonaa sekä yhden seuraavista pelaajista Hatem Ben Arfa, Julian Draxler tai Lucas Moura.

 

PSG:n on pakko päästää joku pelaaja lähtemään kaupan yhteydessä, muuten se rikkoisi UEFA:n Fair Play -säädöksiä.

Jos siirto toteutuu, niin se laittaa yhden kesän puhutuimmista ja pohdituimmista siirtotarinoista päätökseen. Nuorta Kylian Mbappea vietiin koko kesän uutisissa eri puolille Real Madridista Arsenaliin ja Barcelonasta Manchester Cityyn.

UEFA pakottaa PSG:n myymään

PSG maksoi jo 222 miljoonaa euroa Neymarista, ja nyt Mbappe kaupan jälkeen se olisi pulassa UEFA:n säännösten kanssa. UEFA ei anna yksittäisen joukkueiden tuhlata valtaisia summia, näin se pitää pelin tasaisena ja joukkueiden talouden jotensakin terveellä pohjalla.

Pysyäkseen UEFA:n asettamissa rajoissa PSG on laittanut joukon pelaajiaan siirtolistalle. Tähän ryhmään kuuluvat Serge Aurier, Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak, Goncalo Guedes, Lucas Moura, Julian Draxler ja Angel Di Maria. Di Maria on The Sunin mukaan mahdollisesti suuntaamassa Barcelonaan Neymarin korvaajaksi. Myös norsunluurannikkolainen laitapakki Serge Aurier on haluttu pelaaja.

The Sun kertoo vielä, että Monaco suostuisi ottamaan kaupassa Draxlerin, mutta Draxler ei haluaisi lähteä Monacoon.