The Sun väittää: Neymar ja Cavani riidoissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

PSG:n supertähdet ovat riidoissa, ja Neymar on sitä mieltä, että Cavanin on lähdettävä, väittää The Sun.

Sen siitä saa, kun ostaa jättisummilla joukkueen täyteen primadonnia. Nyt PSG:ssä hiljattain joukkueeseen tulleen Neymarin ja useamman vuoden joukkueen avainpelaajana pelanneen Edinson Cavanin riita on kuulemma siinä pisteessä, että kaikenlaisia uhkailujakin on jo heitelty. The Sunin mukaan PSG:n leiristä on kerrottu että viime viikonlopun Lyon -ottelussa riita oli jo sen verran kovaa, että Neymar ja Cavani täytyy vetää erilleen pukukopissa. Ja kaiken huipuksi Neymar ei enää seuraa Cavania somessa!

Kuka saa laukoa?

PSG voitti sunnuntaina kotikentällään Lyonin 2-0, mutta suurempi uutinen taisi olla se kuinka Neymar ja Cavani riitelivät koko ottelun ajan siitä, että kumpi saa laukoa vaparit ja rankkarin.

Espanjalainen sanomalehti Sport on väittänyt, että Neymar olisi Lyon -ottelun jälkeen ohjeistanut PSG:n johtoa, että Cavanista pitää päästä eroon niin pian kuin mahdollista.

Huhujen mukaan Cavani olisi rynnännyt parikymmentä minuuttia Lyon -ottelun jälkeen takaovesta ulos. Ja samalla Neymar olisi sitten klikannut somessa Cavanin kohdalla ”unfollow” -nappulaa ennen kuin lähti viettämään yötä Pariisissa Lewis Hamiltonin kanssa.

Tyytymättömyyttä Pariisissa

Katalonian sanomalehdet kirjoittavat, että PSG:n muut pelaajat eivät ole tyytyväisiä siitä, että Neymar on nyt joukkueen ehdoton ykkösmies maailmanennätyssiiron jälkeen. Joidenkin pelaajien on sanottu olevan myös tyytymättömiä siihen kuinka joukkueessa on koko ajan enemmän ja enemmän brasseja, ja että brasilialaset kohta jo määräilevät kaiken PSG:ssä. Lyon -ottelussa PSG:n kokoonpanossa oli viisi pelaajaa Brasiliasta. Entinen PSG:n pelaaja, brassi Maxwell on vielä johtoasemassa seurassa, ja hän on varmasti Neymarin kelkassa.

Cavani tosin ehti jo puhua lehdistölle riidasta ja kuitata kaiken hölynpölyksi. Hänen mielestään riidat kentällä ovat aivan normaali homma, joka kuuluu futikseen.

”Kuulin tästä aivan äsken kun juttelin veljeni kanssa, että ihmiset sanovat, että Cavani ei anna muiden laukoa rankkareita ja että on ongelma Neymarin kanssa. Totuus on, että ei ole ongelmaa. Hän on vasta tullut ja kuten sanon heti alussa, että meille on tärkeää, että hän sopeutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Ja mielestäni tämä on todistettu, koska Neymar on sopeutunut todella nopeasti”, Cavani sanoi.

Cavani Madridiin?

Joka tapauksessa, eipä se ole ihme jos joukkuehenki on koetuksella, kun kentällä on useampikin supertähti, joka haluaa olla joukkueen ykkösmies.

Jos PSG haluaa kuitenkin myydä Cavanin tammikuussa, niin ottajia riittää. Atletico Madridin on jo aiemmin kerrottu olleen todella kiinnostuneen Cavanista, kun Diego Costan hankkiminen on käynyt hankalaksi. Cavani tuskin lähtee Pariisista ilman taistelua. Hän oli pitkään seuran kakkosmies Zlatanin takana, ja nyt kun hän sai ykkösen paikan, niin tuskin siitä on helppo päästää irti.

Alla olevalla videolla PSG:n ja Lyonin ottelun parhaat palat, ja kyllä Cavani ja Neymar siellä muutaman kerran sanailevat, sanoista ei tosin saa selvää ellei ole huuliltalukijan taitoja:

 

Parhaat talletusbonukset