Thomas Müller on MM-kisojen todellinen tilastoihme!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/09/2014
Jaa tämä...

Thomas Müllerin pistetahti MM-kisoissa on kerrassaan käsittämätön.

Saksan Miroslav Klosesta tuli tunnetusti jalkapallon MM-kisahistorian paras maalintekijä, kun konkari tuikkasi tiistaina joukkueensa 2-0-osuman Brasilian verkkoon. Klose nosti MM-maalisaldonsa täten jo 16. täysosumaan, mikä nosti hänet yksin kyseisen tilaston kärkipaikalle.

Listan kakkossijaa pitää hallussaan brassilegenda Ronaldo 15 maalillaan.

Saksan joukkueesta löytyy kuitenkin myös toinen todellinen ihmemies. Mies, joka saattaa itseasiassa olla jopa Klosea ihmeellisempi.

Hän kantaa nimeä Thomas Müller. Bayern Munchenia seuratasolla edustava Müller heilautti Brasilia-ottelussa maansa avausmaalin ja nosti näiden MM-kisojen maalisaldonsa jo viiteen. Saksalla on edessään vielä MM-finaali, joten kuudella osumallaan maalipörssin ykköspaikkaa hallussa pitävä James Rodriquez saa olla vielä varuillaan.

[ Ja välierähommat jatkuvat! Tänään mennään Hollanti-Argentiina -matsin tahtiin! Nordicbetin kertoimet: 3,20 | 3,20 | 2,40. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Vasta 24-vuotias Müller pelaa jo toisia MM-kisojaan eikä viime kerralla tahti ollut sen hiljaisempaa. Nuorukainen nimittäin leipoi vuonna 2010 kuudessa ottelussa peräti viisi osumaa ja nappasi tililleen turnauksen maalikuninkaan tittelin.

Müller on siis latonut kahden MM-turnauksen aikana peräti 10 maalia! Otteluita saksalaishyökkääjälle on kertynyt toistaiseksi vasta 12, joten maalitahti on ollut kerrassaan tolkuton.

Ihmeelistä Müllerissä on myös se, että hän ei ole pelaajatyypiltään mikään pelkkä viimeistelijä. Hänen tilastoistaan löytyy nimittäin myös kuusi syöttöpistettä! Vuonna 2010 nuorukainen alusti kolme maalia ja sama lukema on ehtinyt kertyä tilille myös tänä kesänä Brasiliassa.

Terveenä ollessaan Müller pystynee pelaamaan vähintään kahdet MM-kisat – suurella todennäköisyydellä jopa kolmet. Klosen maaliennätys ladottanee puhki siis hyvinkin pikaisella aikataululla.

Thomas Müllerin käsittämättömät MM-kisatehot:

12 ottelua
10 maalia
6 syöttöä
Ikä: 24 vuotta

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut