VIDEO: Riosta jälleen yksi poisjäänti - Thomas Röhler loukkaantuneena?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2016
Jaa tämä...

Saksalaisheittäjän matka olympialaisiin on epävarmaa.

Yleisurheilun EM-kisojen karsintakilpailussa itsensä loukanneen saksalaisen Thomas Röhlerin vamma saattaa vaarantaa hänen olympiamatkansa. Vielä alkukaudella mies oli hurjassa iskussa heitettyään esimerkiksi Paavo Nurmi Gamesissa 91,28 metrin kaaren, mutta EM-kisojen finaalin suoritus oli iso pettymys.

Amsterdamissa Röhler kylläkin selvitti tiensä loppukilpailuun ensimmäisellä karsintaheitollaan, mutta hinta oli kova, sillä miehen olkapää ja kylki kipeytyivät samana iltana, eikä hän pystynyt heittämään täydellä voimalla seuraavan päivän loppukilpailussa. Parhaaksi tulokseksi jäi 80,78, eikä sillä saatu sijaa kolmen joukosta.

– Jouduin maksamaan kovan hinnan alkukauden pitkistä heitoista, Röhler sanoi finaaliin jälkeen.

Kilpailun jälkeen on selvinnyt, että Röhlerin matka olympialaisiin on todentotta uhattuna. Antti Ruuskasen valmentajan Jarmo Hirvosen mukaan saksalainen oli sanonut kilpakumppanilleen, että tilanne ei ole hyvä.

– Röhler oli kertonut Antille, että häneltä oli mennyt olkanivelen takakapseli, Hirvonen kertoi.

Ruuskanen on kilpaillut Röhleriin verrattuna alkukauden aikana vähän, mutta silti kahden päivän peräkkäinen rutistus aiheutti suomalaiselle kylkivamman. Röhlerin kilpailutahti on Hirvosen mielestä liian raju.

Katso videolta Röhlerin alkukauden hurja heitto:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana yleisurheilukisojen tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa yleisurheilutapahtumista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Roger Federer ja Andy Murray vaivoin välieriin
VIDEO: Milos Raonic finaaliin – Roger Federerille jälleen pettymys

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa