Tietosuojaseloste

Viimeksi muokattu: Kesäkuu 2015.

Yleistä

Veikkaussivut.com (“sivusto”) on sitoutunut huolehtimaan käyttäjien (“Käyttäjä” tai “Sinä”) tietosuojasta ja varmistamaan henkilötietojen tietoturvan.

Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan, millaisia tietoja keräämme Sinusta kun käytät Veikkaussivut.com-sivustoa, miten käytämme tietoja ja miten voit vaikuttaa tietojen tallentamiseen.

Hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen ehdot osallistumalla tarjoamiimme kampanjoihin, käyttämällä sivustoamme ja palveluamme. Annat samalla luvan tietojesi keräämiseen, käyttämiseen ja luovuttamiseen tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos et hyväksy ehtoja, et voi osallistua mihinkään kampanjaamme, tai käyttää sivustoamme tai palveluitamme.

Tätä Tietosuojaselostetta ei sovelleta sellaisiin palveluihin, jotka ovat meistä riippumattomia, mukaan lukien sellaisten kolmansien osapuolien palvelut, joille luovutamme tietoja tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan:

  • Mitä tietoja keräämme
  • Miten keräämme tietoja
  • Miten käytämme kerättyjä tietoja
  • Kenen kanssa jaamme tietoja ja miksi
  • Miten kauan säilytämme tietoja
  • Suoramarkkinointi
  • Erityinen huomautus koskien lasten yksityisyyttä
  • Miten suojaamme tiedot
  • Päivitykset tai muutokset Tietosuojaselosteeseen
  • Ota yhteyttä

Mitä tietoja keräämme?

Henkilötietoja
Pyydämme sinulta sellaisia tietoja, joiden perusteella henkilöllisyytesi voidaan selvittää tarkoituksenmukaisesti erityisesti Sinulle tarjoamiemme kampanjoiden yhteydessä. Tällaisia tietoja voivat olla nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Käytämme tietoja kampanjoiden yhteydessä ja lähetettäessä kampanjatietoja Sinulle.

Tietoja joita keräämme automaattisesti
Keräämme tiettyjä tietoja Sinusta automaattisesti käyttäessäsi sivustoamme. Tällaisia tietoja ei ole mahdollista yhdistää henkilötietoihisi. Tällaiset ei-henkilökohtaiset tiedot kattavat esimerkiksi käyttämäsi laitteen ja verkkoselaimen versiotiedot ja muita teknisiä tietoja, käyttötilastoja sekä käyttämäsi ohjelmistojen ja laitteistojen tietoja, tietoja sivustoista jotka ohjasivat sinut meidän sivustollemme. Tilastoimme esimerkiksi kieliversioita, vierailuaikoja ja linkkien napsautuksia.

Miten keräämme tietoja

Keräämme Sinun henkilökohtaisesti syöttämiäsi tietoja sekä automaattisesti laitteeltasi saatuja tietoja monilla alan yleisesti käytetyillä työkaluilla, kuten evästeillä, tunnisteilla, web-analysointityökaluilla ja muilla vastaavilla tekniikoilla.

Voimme kerätä päätelaitettasi koskevia tietoja evästeiden (“cookies”) avulla. Voimme tallentaa ja säilyttää evästeiden avulla kerättyjä tietoja alla määritettyihin tarkoituksiin.

Voit estää evästeiden käytön verkkoselaimessasi tai käyttöjärjestelmässäsi, mutta tämä voi haitata sivustomme käytettävyyttä ja käyttökokemustasi.
Voimme käyttää evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla saatuja tietoja sivuston laadun ja designin parantamiseen. Tekniikat muun muassa mahdollistavat sen, että Sinun ei tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia, salasanoja muita henkilökohtaisia valintoja joka kerta uudelleen. Voimme personoida käyttökokemuksesi, seurata käyttöäsi ja luoda sinulle käyttötilastoja sivuston käytöstäsi.

Mikä on eväste
Kun Sinä käytät palveluamme, selain tallentaa päätelaitteellesi evästetiedoston. Evästeet ovat käytännöllisiä apuja ja niitä käytetään moneen tarkoitukseen. Evästeet voivat helpottaa sivuston käyttöä muistamalla valitsemasi asetukset, salasanasi ja muut personoinnit. Evästeet myös auttavat kohdistamaan sinulle Sinua kiinnostavia mainoksia. Voit lukea lisää evästeistä osoitteessa www.allaboutcookies.org. Voit poistaa evästeemme selaimesi asetuksista. Muista kuitenkin että jos poistat evästeet käytöstä, se voi haitata sivustomme käytettävyyttä ja käyttökokemustasi.

Miksi käytämme evästeitä
Voimme kerätä evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla saatuja ei-henkilökohtaisia tietoja palvelumme ja sivustomme käytöstä, päätelaitteestasi, verkkoselaimestasi ja vierailustasi. Voimme tallentaa esimerkiksi vierailupäiväsi, kellonajan ja linkit joita seurasit.
Voimme myös antaa kolmansien osapuolien (palveluntarjoajien joka hoitavat jonkin palvelun meidän puolestamme, kuten asiakaspalvelun, markkinoinnin, analytiikan, mainosseurannan tai tuen) näyttää mainoksia sivustollamme. Nämä palveluntarjoajat voivat myös käyttää vastaavia tekniikoita ei-henkilökohtaisten tietojen keräämiseen. Emme luovuta mitään henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei Tietosuojaselosteessa ole erikseen niin määrätty.

Miten käytämme kerättyjä tietoja

  • Vastaamme Sinun kysymyksiisi, palautteeseesi tai tiedusteluihisi.
  • Suoramarkkinointiin alla olevin ehdoin.
  • Kohdennamme ja personoimme tarjouksiamme ja sivustollamme näkyviä mainoksia.
  • Viestimme Sinun kanssasi (sähköpostitse, puhelimella, jne).
  • Ratkomme kiistatilanteita ja valvomme käytäntöjämme, esimerkiksi tutkimalla mahdollisia väärinkäytöksiä, kulloinkin voimassa olevien käytäntöjen, lakien ja asetusten mukaisesti.
  • Teemme käyttäjätutkimuksia, teknistä diagnosointia, analyysejä ja tilastoja.
  • Tuotamme juuri Sinua kiinnostavia lisäpalveluja ja erikoistarjouksia.
  • Havaitsemme, ehkäisemme ja puutumme huijauksiin ja teknisiin ongelmiin.

Kenen kanssa jaamme tietoja ja miksi

Palveluntarjoajat
Jaamme Sinun tietojasi, mukaan lukien henkilötietoja, yhteistyökumppaneillemme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, joilla on lupa käyttää tietoja vain yllä kuvattuihin tarkoituksiin, tai yhteistyökumppaneillemme jotka tuottavat palveluita meille (esim. asiakaspalvelu, kampanjoiden toteutus, markkinointituki, tekninen tuki, analysointi jne.)
Jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi (tai muun yhteystiedon), voimme jakaa sen markkinointiyhteistyökumppaneillemme tai muille kumppaneillemme jotta he voivat lähettää sinulle kiinnostavia päivityksiä kampanjoihin ja tarjouksiin liittyen.
Tietoja annetaan vain siinä määrin, mitä tässä Tietosuojaselosteessa määrättyjen palveluiden toimittamiseen on tarpeen.
Käyttämällä palveluita hyväksyt että henkilötietosi voidaan tallentaa, käyttää ja luovuttaa luotettaville kolmansille osapuolille, tässä määrätyin ehdoin.

Muu tietojen luovutus
Voimme jakaa tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, jos viranomaiset niin pyytävät asianmukaisen laillisen menettelyn kautta. Tai jos muut lakitekniset seikat sitä vaativat esimerkiksi tekijänoikeuksiin tai muihin oikeuksiin liittyen, tai jos meillä on syytä epäillä petosta tai muuta rikollista toimintaa, tai jos henkilön tai omaisuuden turvallisuus ja suojaaminen sitä vaatii. Tai jos meidän käytäntöjämme tai palveluitamme väärinkäytetään, tai lakien asetusten noudattaminen sitä muusta syystä vaatii. Tällaisessa tapauksessa voimme käyttää tai luopua mistä tahansa lain määräämästä oikeudesta tai vastuusta.

Yhteistyökumppanit ja yritysostot
Voimme jakaa tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, emoyhtiöllemme, alihankkijoillemme, yhteistyökumppaneillemme tai muille samaan ryhmään kuuluville toimijoille. Voimme jakaa tietoja myös suuren yritysoston yhteydessä (esimerkiksi jos merkittävä osa yritystoiminnastamme myydään, sulautetaan tai muuten yhdistetään toiseen yritykseen).
Yllä kuvatun organisaatiomuutoksen tapahtuessa, yhteistyökumppanimme tai omistajamme sitoutuu noudattamaan tämän Tietosuojaselosteen määrittelemiä oikeuksia ja vastuita.

Automaattisesti kerätyt tiedot
Automaattisesti kerättyjä tietoja, tai sellaisia tietoja joita ei voi yhdistää henkilöön, voidaan jakaa kolmansille osapuolille (mukaan lukien mainostajat ja palveluntarjoajat) kaikissa ylläkuvatuissa olosuhteissa, ja kohdennettujen palveluiden tai mainosten kehittämisessä (meidän sivustomme tai kolmansien osapuolten sivustojen kautta), tai meidän palveluidemme kehittämiseksi, tai liiketoiminnan tukena. Tällaiset tiedot voidaan yhdistää meidän muualta saamiimme tietoihin, kunhan kaikki tiedot pysyvät tunnistamattomina, eli niihin ei yhdistetä henkilötietoja.

Kolmansien osapuolien tietojen kerääminen

Tämä Tietosuojaseloste käsittelee vain meidän keräämämme tiedon käyttöä ja luovutusta. Jos luovutat tietojasi kolmansille osapuolille meidän palvelumme kautta (sivustollamme tai palveluidemme kautta, esimerkiksi napsauttamalla linkkiä toiselle sivustolle) tai muualla internetissä, näitä tietoja koskevat kyseisen sivuston omat Tietosuojakäytännöt. Suosittelemme, että luet ne ennen kuin luovutat henkilötietojasi kolmansien osapuolten käyttöön.

Miten kauan säilytämme tietoja

Voimme korjata, korvata tai poistaa puutteellisia tai virheellisiä tietoja koska tahansa oman harkintamme mukaan. Jos haluat poistaa sähköpostitietosi, ota yhteyttä meihin osoitteessa info (at) veikkaussivut (piste) com.

Huomaa että ellet toisin pyydä, me säilytämme keräämiämme tietoja (myös henkilötietoja) niin kauan kuin palveluiden tuottamisen kannalta on tarpeellista, ja täyttääksemme lain vaatimukset, ratkaistaksemme riitatilanteet ja noudattaaksemme sopimuksiamme.

Suoramarkkinointi

Jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi, voimme käyttää sitä aika ajoin lähettääksemme tietoa kampanjoista tai bonus-ohjelmista, ja jakaa sen markkinointikumppaneillemme tarjousten tai etujen tiedottamiseen. Me olemme sitoutuneet Sinun yksityisyytesi suojaamiseen, joten tarjoamme sinulle helpon työkalun tällaisten sähköpostien estämiseen. Voit koska tahansa valita että et enää halua vastaanottaa sähköpostitarjouksia meiltä tai kumppaneiltamme klikkaamalla ”poistu listalta”-linkkiä lähettämälle sähköpostin alalaidassa (pyynnön käsittely voi kestää 14 päivää).

Huomaa, että vaikka olisit poistanut itsesi tarjouspostituslistalta, voimme silti lähettää Sinulle muita sähköposteja, kuten asiakaspalvelutiedotteita, hallinnollisia viestejä tai kyselyjä. Näitä viestejä et voi estää poistumalla postituslistalta.

Huomaa myös, että jos muutat tietosi tai poistut postituslistalta, tämä estää vain tulevat markkinointiviestit meiltä. Jos olemme jo antaneet tietosi kolmannelle osapuolelle (kuten markkinointikumppanille) ennen kuin muutit tietojasi, voit joutua muuttamaan tietosi myös tälle kolmannelle osapuolelle.

Erityinen huomautus koskien lasten yksityisyyttä

Sivustomme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille, eikä etenkään alle 13-vuotiaille lapsille. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiaista lapsista. Mikäli saamme tietoomme, että Sinä olet alle 18-vuotias, poistamme kaikki tietosi järjestelmästämme. Varaamme oikeuden varmistaa käyttäjän iän koska tahansa, jotta voimme varmistaa etteivät lapset käytä palveluamme.

Miten suojaamme tiedot

Sovellamme alalla yleisesti noudatettavia standardeja ja ylläpidämme tarkoituksenmukaisia toimia varmistaaksemme että hallussamme olevien tietojen ja henkilötietojen turvallisuuden, loukkaamattomuuden ja yksityisyyden. Vaikka teemme kaikki tarkoituksenmukaiset turvatoimet, emme voi olla vastuussa jos joku kolmas osapuoli saa tiedot luvatta käyttöön sivuston väärinkäytöllä. Emme takaa että voimme kaikissa tilanteissa estää tällaisen väärinkäytön.

Jos koet että yksityisyyttäsi on käytetty tämän Tietosuojaselosteen vastaisesti tai jos joku on yrittänyt väärinkäyttää palveluamme tai toiminut epäasiallisesti, ota meihin yhteys osoitteessa: info (at) veikkaussivut (piste) com ja Tietosuoja-asioista vastaava henkilö tutkii asian viiveettä.

Päivitykset tai muutokset Tietosuojaselosteeseen

Varaamme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojaselostetta aika ajoin. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kun uusi versio Tietosuojaselosteesta julkaistaan. Muutokset kuvataan selkeästi ”Viimeksi muutettu” –otsikon alla. Hyväksyt muutokset käyttämällä sivustoamme sen jälkeen kun tieto muutoksista on annettu sivustollamme.

Kieli ja Tietosuojaseloste

Jos tästä Tietosuojalauseesta tarjotaan erikielinen versio, huomaa että käännös on vain sinun avuksesi ja suomenkielinen versio on aina virallinen ja pätevä.

Jos erikielinen versio ja suomenkielinen versio eroavat missä tahansa kohdassa, noudatetaan aina suomenkielistä versiota.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai tiedusteltavaa tästä Tietosuojaselosteesta, ota yhteys meihin sähköpostitse osoitteessa info (at) veikkaussivut (piste) com.