Tiikerit - Sampo 7.10.2013 | Mestaruusliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Tiikerit sekä Sampo vastakkain Kokkolassa.

Tiikerit – Sampo (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,25 | 3,60 

 

 

Lentopallon Mestaruusliigan illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Kokkolan Tiikerit sekä vastaan asettuva Pielaveden Sampo. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden toinen ottelu. Tiikerit hävisi yllättäen Ettaa vastaan liiga-avauksessa 3-2 numeroin, kun taas Sampo hävisi samoin numeroin kotonaan Hurrikaanille. Heti alkuun on todettava, että ennen ottelua mestaruusviiri tullaan nostamaan Kokkolassa kattoon. Näin ollen tiedossa on erittäin juhlava hetki ennen ottelun alkua. Voisi olettaa, että Tiikerit ei missään tapauksessa halua muistella tätä ottelua tappiona Sampoa vastaan, sillä viime kausi oli jo Tiikereiden osalta niin huikeaa seurattavaa.

Sampo tunnetaan erittäin hyvänä vastaanottojoukkueena, mutta nyt Sampo joutuu äärimmäisen vaikeaan paikkaan. Tiikereiden on parannettava edellisestä ottelustaan torjunta,-sekä puolustuspelaamista, mutta mikäli Tiikerit siinä onnistuu, pisteet tulevat varmasti jäämään Kokkolaan. Tiikerit hävisi Ettaa vastaan ottelun verkolla, mutta nyt lähtökohtaisesti Tiikerit tulee saamaan kotiyleisöltä hurjan tuen – aivan kuten viime kauden finaaleissakin, joten näyttöhalut Tiikereillä ovat varmasti erittäin korkealla.

Sammon puolustuspelaaminen oli kieltämättä ajoittain erittäin positiiviistä Hurrikaania vastaan, mutta päätöserässä Sampo suli kotonaan lähes täysin. Eddy Herrera oli Sampon ykköspelaaja tässä osiossa Hurrikaania vastaan, mutta nyt Sampo tulee joutumaan tämänkin asian osalta hankalan tehtävän eteen. Kuten jo todettu, kauden ensimmäinen kotiottelu viime kauden mestarille tarkoittaa sitä, että Tiikerit saa hurjan tuen faneiltaan. Tiikerit on ehdottomasti lähellä kauden avausvoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas