VIDEO: Tim Sparv loukkaantunut - sivuun syksyn MM-karsinnoista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/11/2016
Jaa tämä...

Tanskalaisseuran suomalaispelaaja on pitkään sivussa.

Jalkapallon Tanskan Superliigan FC Midtjyllandissa pelaava Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv on loukannut polvensa. Hän on sivussa pelikentiltä tietojen mukaan noin puolisen vuotta.

– Tim on pelannut valtaosan otteluistamme viime kausien aikana ja on johtava pelaaja, sekä hengennostattaja joukkueessamme. Tällainen on kova isku meille, FC Midtjyllandin päävalmentaja Jess Thorup kertoi.

FC Mitdjylland ei ole ainoa, joka kärsii Sparvin loukkaantumisesta. Huuhkajien kapteeni on sivussa Suomen ensimmäisistä MM-karsintaotteluista. Huuhkajat kohtaa elokuun harjoitusottelussa Saksan ja sitten sinivalkoiset aloittaa MM-karsinnat Kosovoa vastaan.

Puolestaan lokakuussa Suomella on edessä karsintaottelut Islantia sekä Kroatiaa vastaan ja marraskuussa vuorossa on vierasottelu Ukrainassa. Vuoden 2017 ensimmäinen karsintapeli on maaliskuussa Turkkia vastaan.

Sparvin merkitys Huuhkajille on suuri. Maajoukkueessa hän debytoi 21-vuotiaana vuonna 2009 Japania vastaan. Hyvin nopeasti mies vakiinnutti paikkansa vakiomiehistössä. Ensimmäisen kerran Sparv onnistui maalinteossa Huuhkajien paidassa vuonna 2012 kamppailussa Pohjois-Irlantia vastaan.

 

Suomalainen huippujalkapalloilu jatkuu tällä viikolla Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsintojen parissa. Kentällä nähdään esimerkiksi SJK, joka pelaa vieraissa BATE Borisovia vastaan.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Juventus-toppari hyväksynyt Manchester Cityn tarjouksen
VIDEO: Niklas Moisander siirtymässä Werder Bremeniin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa