Timonen keskustellut mahdollisista työtehtävistä - "Tarvitsen aikaa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Antti 23.6.2015

Kimmo Timonen päätti huikean uransa Stanley Cup-mestaruuteen. Kiekkouran päättymisen jälkeen katse on kuitenkin jo tulevassa, sillä on varsin todennäköistä, että Timonen löytyy tulevaisuudessa Philadelphia Flyersin palkkalistoilta.

CSN Philly uutisoi, että Timonen tapasi maanantaina Flyers-pomo Ron Hextallin. Suomalainen ei kuitenkaan vielä paljastanut tarkempia yksityiskohtia tapaamisesta.

– Meillä oli tapaaminen maanantaina. Ron tietää, että päätöksen tekeminen vie aikaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen vapaalla. Minulla ei ole suunnitelmia ja voin vihdoin nähdä perhettäni, joten tarvitsen aikaa. Jos on olemassa joku työ Flyersissa, minkä voin tehdä, niin teen sen, mutta sen täytyy vielä odottaa, Timonen kertoi.

Kuten Timosen kommenteista voi päätellä, hän haluaa mestaruuden jälkeen nauttia hieman arvokkaasta vapaa-ajastaan. Joudumme varmasti vielä odottamaan jonkin aikaa ennen kuin miehen työkuviot selkiytyvät, sillä Timonen ansaitsee nyt tauon kiekosta.

Vaikka kiekkokausi on päättynyt, on vedonlyöjillä vielä jännitettävää, sillä edessä on NHL-kauden parhaiden pelaajien palkitseminen. Lue tästä Veikkaussivujen vihje palkintojenjakoon.

Lue myös: Ducksin varaama suomalaishyökkääjä kerää kehuja Pohjois-Amerikassa!