Timosen Sotshin matka mahdollinen, Koivun tilalle Bergenheim? | Sotshi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Kimmo Timonen tekee suurella todennäköisyydellä paluun Philadelphia Flyersin kokoonpanoon. Mikko Koivu ei sen sijaan ole saamassa pelilupaa seuraltaan.

Suomen ykköspuolustajaksi povattu Flyers-pakki Kimmo Timonen tekee paluun joukkueensa rivistöön. CSN:n toimittaja Tim Panaccio twiittasi Timosen palaavan kaukaloon. Harjoituksissa suomalainen on jo ollut miehen mukaan mukana. 

Konkaripakin oma ehto Sotshiin osallistumiselle oli se, että hän kykenee pelaamaan NHL:ssä ennen olympialaisiin matkaamista. Faneille.com uutisoi aiemmin, että Timosen jäädessä sivuun miehen tilalle astuisi Jere Karalahti

Saman sivuston saamien tietojen mukaan Leijonien kapteeni Mikko Koivu ei olisi saamassa pelilupaa Minnesota Wildilta. Näin ollen keskushyökkääjä ei tultaisi olympiakaukalossa näkemään. Koivun korvaajaksi on nousemassa Florida Panthersin Sean Bergenheim.

Huhumylly molempien pelaajien osalta on kiertänyt viime päivinä suuntaan ja toiseen. Eri lähteiden välillä on ollut runsaasti ristiriitaisuuksia. Lopullinen varmuus saadaan viimeistään sunnuntaina, jolloin NHL-pelaajien siirtyminen kohti kisapaikkaa alkaa. 

Kaiken informaation Sotshin talviolympialaisiin liittyen saat Veikkaussivujen Talviolympialaiset -osiosta! >>>

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut