Yle: Timosen uran jatkuminen vaakalaudalla - "Kesä näyttää mitä tapahtuu" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2014
Jaa tämä...

Philadelphia Flyersia edustava Kimmo Timonen selvitteli Yle Urheilun haastattelussa omia tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Kimmo Timosen jo 15 kautta kestänyt NHL-ura alkaa vähitellen kääntyä ehtoopuolelle. Puolustajalegendan nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen eikä konkari ole tehnyt vielä suurempia päätöksiä uransa jatkamisesta.

– Paljon urani jatkosta on kyselty täälläkin. Olen pysynyt terveenä ja se ei ole syynä laittaa hokkareita naulaan. Haluan pelata korkealla tasolla. Minä en lähde vain roikkumaan. Kesä näyttää mitä tapahtuu, Timonen kommentoi Yle Urheilulle.

Philadelphia Flyersin kausi alkoi onnettomasti ja pitkään näyttikin, että joukkue kyntisi koko sesongin NHL:n pohjamudissa. Valmentajanvaihdoksen jälkeen joukkue löysi kuitenkin pelaamiseensa uuden vaihteen ja tulosta alkoi tulla. Täten Flyers jatkaa taisteluaan myös pudotuspeleissä.

– Minulla oli kaksi tavoitetta tähän kauteen. Pelata ja menestyä olympialaisissa sekä päästä pudotuspeleihin. Nyt nämä molemmat ovat toteutuneet. Työ on kuitenkin vielä kesken. Katsotaan mitä kevät tuo tullessaan, Timonen linjasi.

Taustalla loistaa unelma ensimmäisestä Stanley Cup -mestaruudesta. Flyersia ei missään nimessä lasketa tulevissa pudotuspeleissä ennakkosuosikiksi, mutta on niitä keväisiä yllätyksiä tapahtunut ennenkin. Kuun ja tähtien oikeat asennot voisivat vaikuttaa Timosen tulevaisuuden suunnitelmiin huomattavasti.

– Voittaminen olisi unelmien täyttymys. Silloin olisi lopettaminen lähellä, jos mestaruus tulee suomalaispakki kertoi.

Lähde: Yle Urheilu

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut