Suomalaismaalivahti jatkaa saksalaisessa suurseurassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti jatkaa Saksassa tulevinakin kausina.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen tähtimaalivahti Tinja-Riikka Korpela jatkaa Saksassa lähitulevaisuudessakin. Maalivahti on solminut Bayern Münchenin kanssa jatkosopimuksen, mikä kestää kesään 2018 saakka.

– Olen iloinen, että saan jatkaa Bayern Münchenin kaltaisessa maailmanluokan joukkueessa. Tuntuu siltä, että meillä on vielä paljon saavutettavaa ja uskon, että tällä joukkueella on potentiaalia voittaa vielä niin Saksassa kuin Euroopassakin, Korpela totesi Bayern Münchenin verkkosivuilla.

– Haluan yhä tulla paremmaksi pelaajaksi ja koetella rajojani. Tässä ympäristössä minulla on siihen mahdollisuus ja on vain itsestäni kiinni, miten nuo mahdollisuudet käytän. Haluan tehdä kaikkeni joukkueen eteen ja voittaa yhdessä näiden pelaajien kanssa.

Bayern Münchenin valmennusjohto on luonnollisesti iloinen suomalaismaalivahdin jatkosopimuksesta.

– Tinni on todella ammattimainen ja kokenut maalivahti, joka esiintyy vakuuttavasti päivästä toiseen. Hän on tärkeä osa pelaamistamme ja hän johtaa peliämme rauhallisuudellaan ja tasaisuudellaan, päävalmentaja Thomas Wörle kehui.

Korpela on voittanut FC Hongassa Suomen mestaruuden kolmesti vuosina 2006-2008 sekä Liigacupin 2007 ja 2008. Lisäksi vuonna 2012 hän voitti Norjan pääsarjan mestaruuden.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Bayern München, Yle

Lue myös:
VIDEO: Barcelona-tähdiltä todella juonikas rangaistuslaukausmaali
Messi pokkasi jälleen yhden palkinnon kaappiinsa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa