Janko Tipsarevic - Marcel Granollers 21.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Janko Tipsarevic haastaa Valencian turnauksessa Marcel Granollersin.

Janko Tipsarevic – Marcel Granollers, merkki 1, kerroin 
Janko Tipsarevic (+1,5 erää) – Marcel Granollers, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,62 | 1,44 

 

 

ATP-tennistä Valenciasta, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Serbian Janko Tipsarevic sekä Espanjan Marcel Granollers. Janko Tipsarevicin kausi on ollut lyhyesti sanottuna täysin vitsi, sillä serbialainen ei ole saanut mitään aikaan. Janko Tipsarevic on pelillisesti ehdottomasti TOP-20 tason pelaajia, mutta valitettavasti syystä tai toisesta serbialainen ei ole voittoja onnistunut nappaamaan. Janko Tipsarevicilla on kokemusta kauden päätösturnauksestakin, joten parhaimmillaan serbialainen on äärimmäisen taitava pelaaja. Viime viikolla Moskovassa Janko Tipsarevic nolasi itsensä täydellisesti, joten nyt varmasti serbialainen haluaa näyttää osaamistaan. Janko Tipsarevichan hävisi Moskovan avauskierroksella venäläiselle karsijalle suoraan kahdessa erässä.

Marcel Granollersilla on edellisestä ottelusta erittäin paha maku suussa, sillä Shanhai Rolex Mastersin toisella kierroksella Marcel Granollers hävisi täysin murskalukemin Novak Djokovicia vastaan. Marcel Granollers hävisi itseasiassa myös Tokiossa heti avauskierroksella ottelussa Michael Przysieznya vastaan. Marcel Granollers ei oikeastaan omaa minkäänlaista selkeää asetta, sillä kohtalaisen tasaisesta pelaajasta on kysymys. Marcel Granollersin osalta on toisaalta todettava, että espanjalainen sopeutuu ehdottomasti parhaiten massalle. Kesällä massakiertueella Marcel Granollers sai aikaan erinomaisia tuloksia, mutta ei enään näin loppusyksystä kovilla kentillä.

Kerroinasettelu on yksinkertaisesti liikaa Marcel Granollersin suuntaan. Kesällä tosissaan Marcel Granollers sai hienoja tuloksia aikaan massalla, mutta kovilla kentillä Marcel Granollers ei oikeastaan ole saanut yhtään sen enempää aikaan kuin Janko Tipsarevickaan. Pelillisesti Janko Tipsarevic ei jää missään tapauksessa tässä kamppailussa kakkoseksi, jos serbialainen pelaisi omalla tasollaan. Näillä kertoimilla tähän kohteeseen ei ole kuin yksi vaihtoehto. Janko Tipsarevic vetokupongille niin kuin se olisi jo.

Veikkaussivut | Tuomas