VIDEO: Tite nimetty Brasilian uudeksi päävalmentajaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Brasilian uusi päävalmentaja on selvillä.

Jalkapallon Copa Americassa pahasti epäonnistunut Brasilia on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Titen, joka korvaa pari päivää sitten potkut saaneen Dungan. Hän sai potkut surkeiden peliesitysten päätteeksi.

Tite siirtyy Brasilian peräsimeen brasilialaisen Corinthiansin peräsimestä. Hän johdatti seuran esimerkiksi kahteen mestaruuteen ja Copa Libertadoresin voittoon.

Brasilian jalkapalloliiton toiminta ei ole ilahduttanut Corinthiasia. Varsinkaan tapa, miten asia hoidettiin, ei ole ollut seuran mieleen.

– Olen vihainen liitolle. He eivät edes soittaneet meille. He olisivat voineet soittaa meille ja kysyä lupaa. He eivät ansaitse sellaista päävalmentajaa kuin Tite. Liitto ei ole tottunut olemaan tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat eettisiä, seuran puheenjohtaja Roberto de Andrade totesi.

Brasilian jalkapalloliiton versio tapahtumista sen sijaan on, että heidän mukaan liitolta yritettiin tavoittaa Corinthiansin seurajohtoa keskusteltuaan Titen kanssa, mutta he eivät tavoittaneet seurajohdosta ketään.

Katso Dungan viimeiseksi jääneen ottelun huippuhetket:

 

Copa Americassa pelataan seuraavien päivien aikana pudotuspelejä. Brasilia ei ole siis mukana ja sitä suuremmalla syyllä Argentiina on selkeä mestarisuosikki juhlimaan turnauksen mestaruutta.

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Valioliigan uusi otteluohjelma julkaistu
VIDEO: Albania lähellä jättiyllätystä Ranskaa vastaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa