Ässien ja urheilutoimenjohtajan tiet eroavat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/02/2015
Jaa tämä...

Porilaisseurassa tapahtuu merkittävä muutos.

Ässien urheilutoimenjohtajana vuodesta 2011 saakka toiminut Mika Toivola jättää tehtävänsä tämän kauden jälkeen. Päätös on tehty yhteistyössä seuran kanssa.

Yhteistyön päättäminen oli Ässien mukaan molempien osapuolten yhteinen päätös. Toivola on ollut urheilutoimenjohtajana vuodesta 2011 saakka. Lisäksi sitä ennen hän on ollut SM-liigassa valmentajana juuri patapaidoissa.

– Uuden urheilujohtajan rekrytointiprosessi on käynnistetty. Keskeneräistä tilannetta emme kommentoi enempää, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki sanoi.

Kohti uusia haasteita

Toivola on itse kertonut, että mies kaipaa muutosta työuralleen ja näkevänsä, että nyt on aika etsiä uusia tehtäviä.

– Kaikki analyysit kokonaisuudesta teemme kauden jälkeen. Joukkue on parantanut peliään koko ajan ja keskittyminen on tällä hetkellä täysillä tässä kaudessa, Toivola kommentoi.

Mielenkiinnolla seuraamme, että nähdäänkö Toivola seuraavaksi jälleen valmennushommissa. Hän oli yksi SM-liigan kaikkien aikojen nuorimmista valmentajista siirryttyään patapaitojen päävalmentajaksi kaudella 2002–2003.

Toivola on valmentanut Ässien lisäksi myös Lukkoa ja Pelicansia.

Ässien kotiavaus lähestyy

Porin jäähallin remontti on edennyt hyvin aikataulussaan. Osittain työt ovat edenneet mahdollisesti jopa suunniteltua hieman nopeammin. Se tarkoittaakin, että ensimmäinen kotiottelu päästään pelaamaan voin viikon kuluttua.

Kokonaan Isomäen jäähalli valmistuu vasta kevättalvella 2016, mutta jo lokakuun 10. päivä nähdään SM-liigakiekkoa, kun Poriin vieraaksi saapuu HIFK.

SM-Liigassa pelataan perjantaina kolmen ottelun mittainen kattaus. Kuopiossa yhteen iskevät KalPa ja Lukko sekä Jyväskylässä pisteistä taistelevat JYP ja KooKoo. Lisäksi Tampereella vastakkain asettuvat Tappara ja HPK.

Lauantaina SM-liigaa pelataan kuudella pelipaikkakunnalla. Muutamana poimintana Pelicans matkustaa KooKoon vieraaksi, SaiPaa saa vieraakseen JYPin ja Kärpät isännöi HIFK:ta.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lähde: Ässät tiedote

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Mikko Rantanen on pääsemässä heti NHL-jäille!