Tomas Berdych - Andy Murray | 8.9.2012 US Open

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/08/2012
Jaa tämä...

Maailman ykkösen voittanut Berdych Olympiavoittajan kimppuun.

Tomas Berdych – Andy Murray, merkki 1, kerroin
Tomas Berdych (+1,5 erää) – Andy Murray, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,87 | 1,40

US Openin päivän ensimmäisessä välierässä Tsekin Tomas Berdych kohtaa Iso-Britannian Andy Murrayn. Tiedossa on mielenkiintoinen kamppailu. Tsekkiläinen voitti viime kamppailussaan Sveitsin Roger Federerin. Maailman ykkösen tiputtanut tsekkiläinen pelasi erinomaisen ottelun ja osoitti sillä pystyvänsä haastamaan  kenet tahansa. Berdych omaa erinomaisen syötön sekä vahvat peruslyönnit – niillä tehtiin sveitsiläistä vastaan hyvää tulosta.

Andy Murraylta puuttuu edelleen Grand Slam -mestaruudet. Vaikka Murray voitti kesällä Olympiakultaa, niin Murray tarvitsee ilman muuta menestystä Grand Slameissa, jotta iso-britannialaisesta voisi puhua samalla tavalla kuin Federeristä tai Serbian Novak Djokovicista. Andy Murraylla on ollut kahdesti turnauksen aikana suuria ongelmia, ensin Espanjan Feliciano Lopezia vastaan ja sitten Kroatian Marin Ciliciä vastaan.

Berdych viihtyy hyvin kovilla alustoilla. Tsekkiläisellä on loistavat peruslyönnit ja kuten puolivälierässään huomattiin, sveitsiläinen sai vain yhden erän Berdychiltä. Kun mietitään miten paljon Federer on menestynyt US Openissakin ja miten hienosti selviytynyt takaisin maailmanykköseksi, se kertoo jotain Berdychin potentiaalista edetä finaaliin. Murray on ottelun suosikki, mutta kerroinasettelussa Berdychille tarjotaan huikeaa kerrointa.

Veikkaussivut | Tuomas