VIDEO: Tomek Valtonen ja Sport jatkosopimukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/11/2016
Jaa tämä...

Vaasalaisseuran päävalmentajalle jatkosopimus.

Jääkiekon SM-liigasssa pelaava Vaasan Sport piti tiistaina tiedotustilaisuuden, missä vaasalaisseura ilmoitti tehneensä jatkosopimuksen päävalmentaja Tomek Valtosen kanssa. Kolmatta kauttaan Sportin päävalmentajana toimiva Valtonen jatkaa 2+1-vuotisella pahvilla.

– Kun tulin tänne, en tiennyt mitä odottaa. Reilun kahden kauden aikana olen saanut olla mukana kehittämässä vaasalaista jääkiekkoa ja kehitys sekä urheilupuolella että koko organisaatiossa on ollut valtava. Olen motivoitunut jatkamaan, Valtonen totesi tiedotteessa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän mukaan Valtosen jatkosopimus tarkoittaa, että päävalmentajalla on rauha kehittää kokonaisuutta.

– Tomek on meidän mielestä oikea mies viemään joukkuetta seuraavalle tasolle. Hän on ahkera, yhteistyökykyinen ja sitoutunut. Uuden sopimuksen myötä hänellä on rauha tehdä työtä ja kehittää kokonaisuutta edelleen toiminnan tason pysyessä huipussa, Jämsä kertoi.

Toimitusjohtaja Tomas Kurtén mainitsee, että saavutukset ovat olleet tavoitteiden mukaisia, joten jatkosopimus tuli ajankohtaiseksi.

– Tomek on osoittanut, että pystyy kehittymään ja uudistumaan ihmisenä kaudesta toiseen. Hän vahvistaa Sportin brändiä nuorekkaana ja eteenpäin menevänä organisaationa. Seuran mies, asenne ja tapa toimia ovat seuran edun mukaisia.

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Sportin tiedote

Lue myös:
VIDEO: NHL-sivusto ennustaa suomalaisille jälleen hyvää varaustilaisuutta
VIDEO: Leland Irving siirtyy KooKooseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa