VIDEO: Tomi Kallio jatkaa uraansa TPS:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Turkulaisten kapteeni jatkaa seurassa ensi kaudellakin.

TPS:n kapteeni Tomi Kallio on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Asiasta uutisoi Iltasanomat. Viime syksynä palannut Kallio oli alunperinkin suuri pala TPS:n suurta suunnitelmaa kiivetä takaisin menestyksen tielle.

TPS oli tällä kaudella SM-liigassa runkosarjassa jo sentään seitsemäs, joten monen surkean kauden jälkeen Ari-Pekka Selinin joukkue onnistui saavuttamaan ylipäätänsä sijoituksen, jolla päästiin kiinni pudotuspelipaikkaan. Turkulaiset hävisivät lopulta puolivälieräsarjassa Kärppiä vastaan.

– Halusimme hänet veturiksi vaikeaan projektiin, jonka tarkoitus on palauttaa Tepsin uskottavuus ja urheilullisuus. Hän on tuonut vielä niin paljon enemmän bonusta. Tässä liigassa on paljon hyviä urheilijoita ja pelaajia, jotka heiluttavat verkkoja, blokkaavat vetoja ja seisovat tarvittaessa vaikka päällään, mutta ”Tomppa” on lisäksi huippu-urheilija, Selin totesi Urheilusanomille viime kuussa.

Kallio mietti kauden jälkeen tovin ennen kuin päätti jatkaa vielä ainakin vuoden. Hän sanoi maaliskuussa Urheilusanomille, että hän tuskin jatkaa uraansa 40-vuotiaana olemisen jälkeen.

– En ole lyönyt päätöstä ihan satavarmasti lukkoon, mutta näen 40 vuoden iän määrätynlaisena rajana, Kallio pohti kyseisen haastattelun aikana.

Runkosarjan kaikki ottelut pelannut Kallio oli TPS:n paras pistemies tehtyään 44 pistettä, jolla irtosi SM-liigan pistepörssin kymmenes sija. Kallio oli myös pudotuspeleissä joukkueensa paras pistemies. Hän teki kahdeksassa pudotuspelissä seitsemän pistettä.

 

SM-liigan finaalit jatkuvat jälleen tänään, kun Tappara isännöi Tampereella HIFK:ta.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
Ruotsiin suunnitteilla oma KHL-joukkue
Juho Tommila ja Aleksi Mäkelä Ässiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa