Bernard Tomic - Richard Gasquet 3.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Bernard Tomic haastaa Richard Gasquetin Pekingissä.

Bernard Tomic – Richard Gasquet, merkki yli 21,5 peliä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 4,00 | 1,22 

 

 

ATP-tennistä Pekingistä, Australian Bernard Tomic saa vastaansa Ranskan Richard Gasquetin. Ottelun voittaja tulee etenemään huomenna pelattaviin puolivälieriin. Lähtökohtaisesti Richard Gasquet on tästä kaksikosta tasaisempi pelaaja ja omaa yhden käden rystyn, mitä voidaan pitää oikeana aseena tähän lajiin. Richard Gasquet pystyy yksittäisessä ottelussa haastamaan oikeastaan kenet tahansa, mutta valitettavasti ranskalainen ei ole päässyt lähellekään turnausvoittoja oikeastaan missään vaiheessa tätä kautta. Bernard Tomic pystyy antamaan Richard Gasquetille vahvan haasteen, sillä Bernard Tomic on niin potentiaalinen nuori pelaaja, mutta valitettavasti Bernard Tomicin potentiaali tulee valumaan hukkaan mikäli australialaisen peliesitykset ja jopa motivaatio ovat heikolla tasolla.

Bernard Tomicia pidettiin tai pidetään yhä äärimmäisen lahjakkaana pelaajana, mutta kuten jo todettu, australialaisen peliesitykset ovat vaihdelleet hyvinkin paljon. Bangkokissa viime viikolla oli jo nähtävissä Bernard Tomicia parhaimmillaan, vaikka australialainen hävisi toisella kierroksella erittäin tasaisen ottelun Gilles Simonia vastaan. Bernard Tomicin oveluus sekä se, että australialainen pystyy muuttamaan pelin rytmiä hyvinkin yllättävästi aiheuttavat usein ongelmia huippupelaajillekin. Richard Gasquet ei lukeudu sentään huippupelaajien joukkoon, sillä yhden käden rystyn lisäksi Richard Gasquetilla ei oikeastaan ole mitään sellaista mitä Bernard Tomicilla ei ole.

Bernard Tomic sekä Richard Gasquet pelasivat vastakkain Wimbledonissa tänä kesänä ja silloinhan Bernard Tomic nappasi jatkopaikan 1-3 numeroin. Nyt alusta on tässä ottelussa tietenkin muuttunut, mutta kyseinen ottelukin kertoo siitä, että lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan tasaisempi kohtaaminen kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Toivottavasti Bernard Tomic saa syksyn aikana onnistumisia alle, sillä australialainen on parhaimmillaan häikäisevä pelaaja. Itseluottamus on todennäköisesti ollut kateissa viime aikoina.

Veikkaussivut | Tuomas