Juho Tommila ja Aleksi Mäkelä Ässiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Patapaidat vahvistuvat kahdella uudella puolustajalla.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Porin Ässät on tehnyt kaksivuotiset sopimukset Juho Tommilan ja Aleksi Mäkelän kanssa. Molemmat ovat pelipaikaltaan puolustajia.

Tommilalle on kertynyt reippaat 100 liigaottelua Lukon vahvuudessa. Raumalaisseura on hänen kasvattajajoukkueensa. Lisäksi Tommila on edustanut Suomea alle 18-vuotiaden MM-kisoissa vuonna 2011.

Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo uskoo, että Lukossa SM-liigaan kiinni päässyt puolustaja pääsee urallaan eteenpäin.

– Oikealta ampuva Tommila tuo puolustukseemme kiekollista taitoa. Hän tulee varmasti kehittymään Ässissä, Korpisalo totesi.

Ilveksessä kiekkoillut Mäkelä jättää siirrossa kasvattajaseuransa. Hänelle on kertynyt kokemusta SM-liigasta lähes 100 ottelun verran tamperelaisseuran vahvuudessa.

Mäkelä on lisäksi A-nuorten Suomen mestari tältä keväältä. Hän oli mukana alle 20-vuotiaiden joukkueessa kaudella 2014–2015 ja on Dallasin Starsin seitsemännen kierroksen varaus kolmen vuoden takaa.

– Mäkelä on hyvä ja kovaotteinen, jämäkkä puolustaja. Hän on monipuolinen pelaaja, hän kertoi.

SM-liigan finaalit jatkuvat jälleen perjantaina, kun Tappara isännöi Tampereella HIFK:ta.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Ässät, Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Arto Laatikainen ja Antti Lehtonen Ilvekseen
VIDEO: Suomalaisyökkääjältä riistettiin tylysti kiekko ennen voittomaalia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa