TOP 3 pelaajat jotka lähtevät nostamaan tasoaan alkavalla NHL-kaudella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/12/2016
Jaa tämä...

Uusi jääkiekkokausi antaa aina monelle pelaajalle uuden näytönpaikan ja mahdollisuuden loistaa. Moni huippupelaaja lähteekin ensi kauteen revanssi ja ”kostomielellä”. Veikkaussivut.com nostaakin tänään esille kolme pelaaja, jotka yrittävät ensi kaudella tehdä asiat paremmin kuin viime kaudella. Kaikilla näillä herroilla oli loistava NHL-kausi 2014-15, mutta viime kaudella tuli pahasti takapakkia, nyt kaikilla kuitenkin on jälleen uusi mahdollisuus nousta parrasvaloihin.

Rick Nash

Rick Nash Rangers.jpg

Rick Nashin maalimäärä tippui toissa kaudesta viime kauteen niin paljon, että osa NHL-pelaajista haaveilee edes saavuttamansa sellaiset osumamäärät. Mies iski tähän mennessä uransa parhaalla kaudella 2014-15 peräti 42 kaappia. Sen jälkeen tuli mahalasku ja viime kauden päätteeksi maalisarakkeessa ”komeili” luku 15. Miehen maalimäärä tippui siis peräti 27:llä osumalla, olkoonkin että hän pelasi 19 ottelua vähemmän. Nash tienaa seuraavan kahden kauden aikana New York Rangersin paidassa reilut 16 miljoonaa dollaria, joten mieheltä odotetaan jatkossa huomattavasti nykyistä enemmän tehoja.

Jakub Voracek

Tshekkiläinen Jakub Voracek oli yksi kauden 2014-15 suurimmista tähdistä, ja hän olikin yksi Philadelphia Flyersin kantavimmista voimista. Mies summasi kyseisen kauden aikana 82 ottelussa 22 + 59 = 81. Vuosi myöhemmin kauden tilastot olivat 73 ottelua 11 maalia ja 44 syöttöä. Pisteet ovat edelleen kelvolliset, mutta silmiin pistäviä seikkoja ovat muun muassa ne, että Voracek ei onnistunut kauden aikana viimeistelemään kuin yhden YV-maalin ja hänen laukaisuprosenttinsa oli 5,2 kun toissa kaudella se oli lähes puolet parempi, 10%. Miehellä on seuransa kanssa kahdeksanvuotinen ja 66 miljoonan dollarin arvoinen sopimus, joten jos kehitystä ei tapahdu niin toivottavasti ei myöskään enempää laskua.

Pekka Rinne

Pekka Rinne 2010.jpg

Nashville Predatorsilla olisi voinut olla viime kaudella mahdollisuudet mihin vain, mikäli maalivahtipeli olisi ollut huipputasolla. Predatorsin maalia kohti lauottiin koko runkosarjassa vähiten, vain noin 27 laukausta per ottelu. Tästä huolimatta joukkue päästi seitsemänneksitoista eniten maaleja runkosarjassa.

Nashvillen pitkäaikainen luottovahti Pekka Rinne pelasi maagisen kauden 2014-15. Mies seisoi välillä päällään kiekkoja torjuen ja suomalainen oli pitkään lähellä saavuttaa myös voitto-otteluiden ennätyksen. Rinteen torjuntaprosentti oli toissa kaudella 92,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,18. Viime kaudella oltiin kuitenkin Nashvillen harmiksi kaukana näistä tilastoista, kun torjuntaprosentti oli vain 90,8 (sarjan 45. paras…) ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,18.

Ensi kausi tarjoaakin 33 – vuotialle Betoni-Pekalle uuden mahdollisuuden loistaa ja ottaa paikkansa sarjan puhutuimpana maalivahtina. Shea Weber myynnin seurauksena seura tarvitsee Rinteeltä vahvoja otteita alakerran johtohahmona.

NHL-kauden alkuun aikaa enään kaksi kuukautta. Käy katsomassa mitä mieltä eri peliyhtiöt ovat ensi kauden Stanley Cup voittajasta.

Lue myös:

VIDEO: EDDIE LÄCK NÄYTTÄÄ ETTÄ MAALIVAHTIKIN OSAA VIIMEISTELLÄ

 

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa