TOP 4: Golffareiden erikoisimmat loukkaantumiset!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2015
Jaa tämä...

Yhden maailman suosituimman urheilulajin golfin historiassa tunnetaan paljon erilaisia hyvin omituisia pelikenttien ulkopuolisia onnettomuuksia. Veikkaussivut.com listaakin tänään niistä neljä erikoisinta.

1. Listan innoittajana ja tuoreimpana esimerkkinä erikoisesta onnettomuudesta täytyy tietenkin nostaa esille Rory McIlroy ja hänen nilkkavammansa. Miehellä kävi todella huono mäihä viimeviikonloppuna. McIlroy oli pelannut ystäviensä kanssa hieman höntsyfutista, jonka lopputuloksena huippugolffari mursi nilkkansa. Näyttääkin siltä, että mies ei vamman vuoksi pysty puolustamaan vajaan parin viikon päästä alkavan The British Openin viime vuotista voittoaan. Tässä vielä miehen itse julkaisemat terveiset Instagrammissa:

 

 

 

 

McIlroy

 

 

2. 2000-luvun alussa maailman kymmenen parhaan golffarin joukkoon rankatulla ruotsalaisella Jesper Bo Parnevikilla kävi loukkaantumisen kanssa erityisen huono tuuri. Mies kaatui pienen Segway kurvailun päätteeksi niin sanotusti turvalleen. Tämä voisi tietysti tapahtua kenelle tahansa, mutta Parnevikin kohdalla onnettomuus sattui tallentumaan kameralle, ja kaiken lisäksi mieheltä murtui kylkiluita sinänsä harmittoman näköisessä kaatumisessa.

 

 

3. 1980 – 1990 luvulla golfkentillä tuhoisaa jälkeä tehnyt Greg Norman on golfpiireissä tunnettu siitä, että mies tykkää viettää vapaa-aikaansa ulkoillen ja pienten askareiden parissa. Lempinimellä ”The Shark” tunnettu Norman oli tekemässä pihapuiden harvennustöitä, kun hänen onnettomuudekseen yksi puunoksista tippui hänen päälleen, jonka johdosta mies vahingossa sahasi moottorisahalla toisen kätensä lähes kokonaan irti. Pahalta kuulostavasta onnettomuudesta huolimatta ranne parani ja mies teki myöhemmin paluun golfviheriöille.

 

4. Yksi golfhistorian ja ehkä koko urheiluhistorian omituisimmista onnettomuuksista on tapahtunut Australialaiselle Jack Newtonille. Mies oli juoksemassa hyvin sateisella säällä pienlentokoneen kyytiin. Jostain aivan käsittämättömästä syystä, ehkä sateen aiheuttamasta huonosta näkyvyydestä johtuen, Newton juoksi suoraan päin koneen potkuria. Miehen hengenlähtö oli enemmän kuin lähellä. Newtonilla irtosi onnettomuudessa koko oikea käsi, ja hänen silmänsä sekä sisäelimensä vaurioituivat. Mies vaipui päiväkausiksi koomaan, ja joutui olemaan pitkän aikaan sairaalahoidossa. Newton kuitenkin selvisi koettelemuksestaan, ja on nyt 55-vuotiaana kiertänyt golfkenttiä pelaten vain yhdellä kädellä!

 

Vedonlyöntisivut tarjoavat jälleen maukkaita kertoimia pian alkavaan The Openiin. Kannattaakin seurata tulevien päivien aikana vihjesivuamme, ja käydä jättämässä oma voittajaveikkauksesi vaikkapa Unibetin sivuilla.

 

Lue myös:

Torontossa kehutaan suomalaista!

Tennistähti kohauttaa!

 

 

betsson tennis riskitön